Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
KINEMATOGRAF BRATŘÍ ČADÍKŮ OPĚT V HLINSKU

Hlinsko - Ve dnech 29. července – 2. srpna se pojízdný Kinematograf Bratří Čadíků opět utáboří na břehu řeky Chrudimky vedle Orlovny a promítne Vám celkem pět velice úspěšných českých filmů.

 

V pátek 29. července na Vás čeká komedie Roberta Sedláčka pod názvem "Největší z Čechů". Chcete vědět, jak je možné prolézt squashovou pálkou? Kolik čtyřlístků musíte nasbírat, abyste překonali rekord? Kolik musíte sníst párků, abyste v tom byli nejlepší? A kam se dá dojet na rotopedu? To vše zjistíte v tomto filmu. V hlavních rolích se můžete těšit na Simonu Babčákovou, Jaroslava Plesla, Jiřího Vyorálka, Igora Bareše, Jana Hřebejka, Aňu Geislerovou a další.

 

Následující večer bude patřit mrazivé komedii Ireny Pavláskové „Zemský ráj to napohled“. Dospívání bývá složité, zvlášť když se píše rok 1968, venku se prohánějí cizí tanky, doma se střídají tatínkové mnoha různých poloh. A maminka, navzdory své vnitřní síle, na všechno nestačí. Jak bylo v takových podmínkách možné prožít a přežít už tak náročná 70. léta? To Vám prozradí autenticky vyprávěný příběh z nedávné minulosti, který zaujme svou pravdivostí a jemným vnitřním dramatem, zároveň rozveselí a dojme. Herecky zazáří Vilma Cibulková, Tereza Voříšková, Miroslav Etzler, Ondřej Vetchý,...

 

Neděle přinese „Tacho“. Černou komedii Mirjam Landy o úspěšném automobilovém závodníkovi a jeho životním závodu. Bez rallye si Alex nedovede svůj život představit a podřizuje jí vše. Po havárii, při níž se těžce zraní jeho spolujezdec, shání zoufale náhradníka, protože termín nejdůležitějšího závodu sezóny se neúprosně blíží. Alex chce jet za každou cenu, i přes výslovný zákaz svého lékaře… Hrají: Daniel Landa, Olga Lounová, Rudolf Hrušínský ml., ...

 

Předposledním filmem bude drama „Kawasakiho růže“s Lenkou Vlasákovou, Danielou Kolářovou, Martinem Hubou, Milanem Mikulčíkem a řadou dalších. Kdo může posuzovat minulé viny? Kdo je může odpouštět? Může jim čas obrousit hrany? Nebo pokání, jímž se viníci posléze pokusí spasit? Drama Jana Hřebejka vytváří spletitý řetězec podobných otázek a nabízí celou škálu často protichůdných odpovědí.

 

Film, který uzavře letošní letní promítání pojízdného Kinematografu Bratří Čadíků  je  "Román pro muže". Plánovaný začátek je v červenci ve 21.30 a v srpnu ve 21.00 hodin. Neváhejte a přijďte strávit příjemné letní večery s úspěšnými českými filmy.

 

Program:

 

Pátek

29.07.

-

Největší z Čechů 21.30 hod.

Sobota

30.07.

-

Zemský ráj to na pohled 21.30 hod.

Neděle

31.07.

-

Tacho 21.30 hod.

Pondělí

01.08.

-

Kawasakiho růže 21.00 hod.

Úterý

02.08.

-

Román pro muže 21.00 hod.

 

Kinematograf parkuje a promítá na hřišti na nábřeží mezi Orlovnou a Rokáčem.


Těšíme se na Vás!

 

Mgr. Sedlák Petr

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.