Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FOTBALOVÝ TURNAJ O POHÁR STAROSTY VE VORTOVÉ

Krouna - V sobotu 30.7.2011 vyrazili fotbalisté místního Sokola do Vortové na turnaj o pohár místního starosty.

 

Turnaje se zúčastnily 4 týmy a los nám přisoudil do semifinále nejtěžšího možného soupeře a to tým Svratouchu, který letošní rok zcela jasně opanoval IV. třídu. První poločas byl Svratouch lepší, 2x nastřelil tyč, nebo si nepřišel na v dobré formě chytajícího Leoše Chlupáče. Druhý poločas se hrála velmi vyrovnaná partie, naopak to byli hráči Krouny, kteří mohli jít do vedení, avšak proti byla branková konstrukce a tyč Sádovského měla předznamenat, že o postupu do finále rozhodne penaltový rozstřel. Bohužel se však tento scénář nekonal- v úplně posledním možném okamžiku odpískal rozhodčí velmi sporný pokutový kop. I soupeř uznal, že to bylo více než přísné a proti fotbalové etice. Kop však hráč Svratoucha proměnil a nasměřoval jeho tým do finále. Zatímco nás čekal souboj o třetí místo proti domácí Vortové, která v druhém semifinále podlehla na penalty Kameničkám. Ač byli šance na obou stranách potvrdilo se to, co provázelo celý turnaj a to, že obrany byli lepší než útoky. A tak po 2x35minutách. v nichž branka nepadla, směroval zápas do penaltového rozstřelu. V nich potvrdil své kvality a zkušenosti Leoš Chlupáč, který dva pokusy zneškodnil a spolu s úspěšnými střelci Pražanem, V. Šmahelem, Jankem a Stodolou zajistil týmu konečné krásné třetí místo. Vítězem se stal Svratouch, který v pohodě přehrál Kameničky.

 

 

Výsledek je o to cennější, že tým vzhledem k určitým problémům nastupoval ve velmi komplikované sestavě a všichni hráči si zaslouží pochvalu jak za nasazení, tak za herní kvalitu. V přátelské atmosféře jsme si vybojované umístění užili.

 

Sestava: Chlupáč- J. Ducheček, V. Šmahel, Holomek- Stodola- J. Šmahel, Janko, Pražan, Mach- Bodlák, M. Pekař ml. (Kohút, Sádovský)

 

Šmahel Vojtěch

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.