Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
KONCERT DOGA

Krouna - Dovolujeme si vás pozvat v sobotu 26. listopadu 2011 od 20.00 hodin do místní Sokolovny na Hard ... Metal ... Rock ... Tequila Párty 2011, kde vystoupí kapely DOGA, PSYCHO RÁDIO a ŘEMEN.

 

Kapela Doga jede svoje turné k novému albu HOĎ SI TO a součástí vystoupení je postavení vlastní scény na Krounském pódiu. Cena vstupného na tyto Hard ... Metal ... Rockové kepaly je pouze 150Kč. Tento Ro(c)kovej večírek utvrdí Tequila Párty 2011 kde bude velkej panák za 25kč. Celá akce je podpořena SVOZY.

 

DOGA ... Kapela vznikla na podzim roku 1988. Po svém vzniku koncertovala hlavně ve svém regionu a později vyjela na koncerty do Rakouska, Německa a Polska. V roce 1991 se nám podařilo dostat na kompilaci Czech Rock Block, kterou vydával Petr Janda. Zároveň jsme natočili i klip k písni „SVATÁ INKVIZICE“, který se objevil ve zmiňovaném pořadu. Samozřejmě ani nám se nevyhnuly personální změny, aby jsme se v roce 1992 rozešli se zpěvákem a za mikrofon se definitivně postavil IZZI.

 

 

PSYCHO RÁDIO ... Založení kapely v roce 2005. Místo vzniku a působení Hranice. Psycho Rádio má zasebou 130 koncertů v ČR a SK ... Debutní CD: psychoradio (listopad 2006), obsahuje 10 anglicky zpívaných písní + videoklip. Kapela Psycho Radio po vydání své debutní desky zaměřila pozornost na její propagaci a koncerty. Koncerty byly zaměřeny na kluby a festivaly po celé ČR. V roce 2007 jsme začali pracovat na novém materiálu k připravované druhé dlouhohrající desce ... Druhé CD: Metal City (říjen 2010), obsahuje 11 česky zpívaných písní + videoklip. Témata textů se zabývají osobními příběhy, mezilidskými vztahy a našim postojem k dnešnímu světu. Název desky Metal City. K stejnojmenné písni Metal City jsme natočili videoklip. Kapela se nyní věnuje propagaci nové desky a koncertování po klubech a festivalech ČR, SK, PL.

 

 

ŘEMEN ... Rocková kapela se slušnými muzikantskými zkušenostmi a tradicí již patnácti let vlastní existence. Řemen vznikl v roce 1992 ze členů bývalých kapel Marshall, Rotace a torza stagnujícího starého Řemenu. Skupina je charakteristická svou snahou o co nejvěrnější reprodukci převzatých skladeb s kvalitními českými texty a vlastní tvorbou. Živá vystoupení jsou podpořena kvalitním zvukem profesionálních zvukařů a bohatý světelný park. Co hrajeme: Převzaté skladby (Bon Jovi, Avantasia, Gotthard, Rasmus, Europe atd.). Vlastní skladby rozšiřující se do povědomí našemi CD a DVD.

 

 

Mediální Partner je Rádio Hey ...

 

 

 

Dubinec Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.