Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
KONCERT KAPELY KISS PRAHA A MOGUL ROCK

Krouna - V sobotu 17. prosince 2011 přijede do Krouny světoznámá a legendární kapela KISS v podání skupiny KISS REVIVAL PRAHA a také nemůžeme opomenout Bigbítovou legendu Mogul Rock. Poslední akce sezóny zábav a koncertů 2011 bude doprovázet Jelzin Párty 3 + 1 zdarma. Autobusové svozy zajištěny.

 

Vstupné je 100 Kč.

 

KISS revival Praha je téměř věrná imitace kapely KISS. Velice podobné kostýmy, stejné malování hudebníků a skvělá hudební show (cca 90 minut), doplněná výbuchy, ohni a různými pyrotechnickými efekty. Koncertní vystoupení, ve kterém zazní skladby Detroit Rock City, Love Gun, I Was Made For Lovin´You, Psycho Circus a mnoho dalších, z "maskovaného" období kapely mohou posluchači a fandové navštívit v tuzemsku i v zahraničí. Za 12 let svého působení kapela vystoupila na více než 350 koncertech, kromě Česka také v Polsku, Německu, Slovensku, Rakousku, Dánsku a Norsku.

 

 

Mogul-rock je tancovačková bigbítová kapela z okresu Pardubice, i když jednotliví členové jsou rozptýleni po kraji Pardubickém a Královéhradeckém ve třech okresech PA (Lázně Bohdaneč, Jeníkovice, Pardubice), CR (Heřmanův Městec, Klešice, Hlinsko, Seč, Stolany, Markovice) a HK (Sloupno). Akční rádius kapely zasahuje převážně v okresy Pardubice, Chrudim, Rychnov nad Kněžnou a Havlíčkův Brod. Hlavní důraz klade soubor na pódiovou prezentaci, tj. bezchybně zahrané skladby (v rámci pohybu), pohyb po jevišti, a kontakt s publikem podpořený solidním zvukem a důrazným světelným parkem s pyrotechnickými efekty, s cílem pobavit návštěvníky, ale také sebe. Soubor disponuje vlastním zvukem a světelnou aparaturou.

 

 

 

Mediálním partnerem této akce je rockové RÁDIO HEY!

 

 

 

 

Dubinec Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.