Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FOTBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ "A" A "B" TÝMU TJ SOKOL KROUNA

Krouna - Fotbalisté TJ Sokol Krouna se připravují na jarní část fotbalové sezony a v rámci poslední fáze zimní přípravy vyrazili v pátek 17.2.2012 v 8:00 v hojném počtu již na třetí fotbalové soustředění do Daňkovic. Ve známém a příjemném prostředí penzionu Selský Dvůr jsme se rychle ubytovali a vyrazili na první výběh po okolních zasněžených kopcích. Po obědě a krátkém odpočinku následoval fotbal ve sněhu na hřišti za penzionem, kde jsme si před odjezdem do Svratky pro zpestření zahráli i volejbal. V hale ve Svratce všichni absolvovali náročnou tříhodinovou fázi, kde se pravidelně střídal fotbal se cviky na jednotlivých stanovištích. Nejnáročnější pro všechny byl jednoznačně 45 vteřinový "běh na trampolíně" (viz. foto). V rámci regenerace jsme před odjezdem do penzionu navštívili bazén v hotelu Svratka, kde byl plaváním zakončen první den. Samozřejmě večer nemohlo chybět ani utužování kolektivu v pěkném sklípku penzionu.

 

Foto: Ing. Bukáček Zdeněk

 

Sobotní fázi jsme započali vyčerpávajícím výběhem na Buchtův kopec a následným fotbalem, kde nám hrací plochu upravila rolba. Po obědě jsme se všichni společně vydali vyzkoušet nové běžecké tratě v Novém Městě na Moravě. V závodním areálu zrovna probíhali soukromé běžecké závody, nicméně nás neodradil ani hlas Jaromíra Bosáka a směle jsme vyrazili mezi závodníky. Po zajímavém odpoledni na perfektně upravených tratích, někteří ještě navštívili bazén ve Svratce.

 

Poslední den soustředění pokračoval výběhem, v závěru dopolední fáze opět spojený s fotbalem na místním hřišti. Po závěrečném výborném obědě následovala dvouhodinová fáze v hale ve Svratce, kde všichni naposled absolvovali náročné cvičení na stanovištích spojené s fotbalem.

 

Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří se zúčastnili soustředění a všichni společně vytvořili výborný kolektiv! Děkuji i penzionu Selský Dvůr za vynikající stravování a přátelské prostředí.

 

Soustředění se zúčastnili:

 

trenéři: M. Potužák, Z. Bukáček, M. Kyncl

 

hráči: M. Smažil, L. Chlupáč, M. Ducheček, M. Kulhavý, P. Svatoň, Z. Skala, J. Obrovský, L. Pešek, O. Holas, M. Bodlák, M. Tušla, M. Vaňák, M. Černý, T. Bečička, P. Bělský, M. Mach, M. Broulík, J. Pospíšil, Z. Macháček, J. Kučera

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.