Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
NOVÉ DIVADELNÍ ABONMÁ OD ČERVNA V PRODEJI

Skuteč - Podzimní cyklus nabídne řadu hereckých hvězd: Evu Holubovou, Petra Kostku, Ondřeje Vetchého, Michala Dlouhého, Kryštofa Hádka, Maroše Kramára, Alexandra Hemalu a další.

 

V červnu spatří světlo světa v pořadí už desátá divadelní abonentka ve Skutči. Zdá se, že v krásném prostředí kulturního klubu se zalíbilo nejen divadelním můzám, ale i vám všem, pro které se návštěvy divadla staly příjemnou a potřebnou součástí všedních dní. Opět vám nabízíme ucelený cyklus pěti pečlivě vybraných představení, které se budou o vaši přízeň ucházet od září do ledna příštího roku. Rozhodně se  máte na co těšit. Dosud žádné abonmá nepřivedlo do Skutče tolik známých hereckých tváří, jako toto nejnovější.

 

Nové abonentky budou v prodeji už tento měsíc – od 11. června pouze na internetu, od 18. června i na odboru kultury a školství MěÚ Skuteč. Opětovně upozorňujeme, že rezervace se neprovádějí! Nezdražujeme, abonentka stojí stále 980,- Kč. Jedno představení vás tak vyjde jen na 196,- Kč, přičemž cena vstupenky v pražských divadlech se pohybuje kolem 300,- Kč. Koupit si předplatné je tedy maximálně výhodné.

 

Podzimní divadelní abonmá Kulturního klubu Skuteč 2012 (570 kB)

 

Abonentky si, stejně jako vstupenky na všechny ostatní kulturní pořady, můžete zajistit prostřednictvím webových stránek: http://vstupenky.skutec.cz.

 

Po vytištění elektronické vstupenky si její držitel tuto přijde na odbor kultury vyměnit za abonentku. Nejpozději tak bude moci učinit na prvním představení, tj. 19. září v KKS.

 

V městském muzeu (inf. centru) divadelní abonentky v prodeji nebudou.  Jakékoli dotazy vám rádi zodpovíme na tel. č.: 469 326 486/487 nebo 731 557 477/422.

 

Už nyní se těšíme na množství milých setkání s vámi, na společný a tak osvobozující smích v hledišti, na sdílené napětí, zamyšlení i dojetí ..., na nepopsatelně krásnou atmosféru, kterou zažíváme právě v divadle.

 

Balounová Lenka

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.