Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
POLIČSKÉ KULTURNÍ LÉTO 2012

Polička - Poličské kulturní léto je projektem Městské knihovny, Centra Bohuslava Martinů v Poličce a o. s. MaTami. Snaží se do prázdninové Poličky přinést různé druhy kulturní zábavy pro teenagery, děti či dospělé. Dramaturgie vychází z předpokladu, že kulturní program s dobrou návštěvností a atmosférou není nutně podmíněn finanční náročností. Letošní druhý ročník tohoto multižánrového festivalu je postaven zejména na promítání letních kin a na akcích pro děti.

 

Nejbližší akce: sobota 30.6.2012 – festival pro rodiny s dětmi Skřítkování, letní kino Madagaskar

 

Poličské kulturní léto (302 kB)

 

A co že je to Poličské kulturní léto?

 

Pro ty, kteří neznají – je to projekt Městské knihovny Polička a Centra Bohuslava Martinů ve spolupráci s o. s. MaTami, které v zájmu oživení kulturního dění během července a srpna pořádají široké spektrum akcí. Letní kina, koncerty, výstavy, divadla nejen pro děti, dětské výtvarné dílny – to a mnohem víc na vás čeká v Poličce o prázdninách.

 

A pro ty, kteří z minulého roku Poličské kulturní léto, nebo – jak my rádi zkráceně říkáme – Kuléto, znají, máme dobrou zprávu: jelikož byl loňský první ročník tohoto multižánrového kulturního festivalu úspěšný, 29. června 2012 startujeme druhý ročník!

 

Stejně jako vloni se většina akcí Poličského kulturního léta bude konat pod širým nebem na zahradě Centra Bohuslava Martinů v Poličce. Minulé léto tento prostor navštívilo téměř tisíc sedm set diváků. Překonáme letos toto číslo? Rozdáme víc radosti, víc zábavy?

 

Jsme rádi, že díky společnému přičinění organizátorů i veřejnosti Polička v létě ožila a ožije i tento rok. A vy? I díky Vám může okolí Poličky lépe (nejen) kulturně žít. A jak na to? Budeme rádi, když navštívíte naše akce, podělíte se o své zážitky se svými přáteli, stanete se našimi fanoušky na Facebooku, budete sdílet naši stránku, napíšete o nás, dáte nám zpětnou vazbu, ... Protože my chceme pořádat akce ne pro sebe, ale pro vás. Akce, na které budou lidé chodit, budou o nich mluvit a budou jim dělat radost.

 

Pořadatelé Poličského kulturního léta

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.