Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
OBČANSKÁ PORADNA HLINSKO

Hlinsko - Občanská poradna Hlinsko je registrovanou sociální službou, která působí již od dubna roku 2011 a splňuje všechny náležitosti podle standardů kvality sociálních služeb.

 

Poskytujeme službu lidem, kteří se ocitli v tíživé sociální situaci nebo kterým taková situace hrozí a kteří žijí nebo pracují v Pardubickém kraji, zejména v mikroregionu Hlinecko.

 

Naším posláním je pomáhat lidem řešit jejich nepříznivou situaci nebo takové situaci předcházet poskytnutím informací, rad a aktivní pomoci. Dále je naším posláním usilovat, aby lidé netrpěli neznalostí svých práv a povinností nebo neschopností hájit své oprávněné zájmy.

 

Služba je poskytována bezplatně, a to všem lidem bez rozdílu, tedy i cizincům. Poradci jsou vázáni mlčenlivostí, respektují důstojnost každého uživatele a ctí jeho rozhodnutí. Uživatelé služby mohou vystupovat zcela anonymně. Služba je nezávislá na jiných organizacích a naplňuje standardy kvality sociální služby.

 

Zájemci o službu nebo uživatelé služby s námi mohou jednat osobně, telefonicky, prostřednictvím Skype (videoporadenství) nebo e-mailem.

 

Občanská poradna Hlinsko má otevřeno každou středu od 9 do 16:30, do budoucna však plánujeme otvírací dobu rozšířit a navýšit tak kapacitu služby.

 

V současné době využívají služby Občanské poradny zejména občané Hlinska. Chtěli bychom poskytnout podporu nebo pomoc i lidem z širšího okolí.

 

Byli bychom rádi, kdybychom mohli o naší službě informovat Vaším prostřednictvím, a to buď zveřejněním letáku na místech, která jsou občanům vaší obce běžně přístupná, nebo otištěním letáku, případně informací o poradně v obecním zpravodaji. Pokud víte o jiném způsobu, jak o službě ve vaší obci informovat, rádi ho uvítáme.

 

Poděbradovo nám. 1, 539 01 Hlinsko, budova Městského úřadu

 

Telefon: 774 412 164

Skype (celé jméno): Občanská poradna MLP; VideoMOST

E-mail: op@mostlp.eu

Web: www.mostlp.eu

 

 

Páchová Radka

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.