Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TATRAN MIŘETICE - TJ SOKOL KROUNA 2:0 (0:0)

Krouna - V zápase dvou okresních soupeřů byl k vidění nezáživný fotbal, z kterého diváky muselo bolet za krkem, jak se po většinu času otáčeli za nakopávanými balony. Domácí mohli jít do vedení v 15. minutě, jenže po zmatku před L. Bártou nedokázali dopravit míč do sítě. Hosté se dočkali brankové příležitosti ve 28. minutě, ale Bečička v dobré pozici hlavou mířil nad branku. V závěru první půle ještě vytěsnil L. Bárta dobře kopnutý přímý volný kop na roh, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

 

Úvod druhé půle patřil domácím, už ve 47. minutě odcentroval přes dva nedůrazné obránce Krouny střídající Beran a zkušený T. Řezníček hlavičkou otevřel skóre 1:0. Miřetice byli poté lepším mužstvem, ale hosté mohli paradoxně vyrovnat, kdy po brejkové situaci mířil Svatoň těsně vedle již překonaného brankáře Alinče. Stínem utkání je situace z 63. minuty, kdy si na nerovném terénu špatně došlápl M. Ždánský a musel být odvezen do nemocnice s podezřením na přetržený kolení vaz. Rozhození hosté vzápětí inkasovali z podobné situace jako při první brance, kdy se opět nemýlil T. Řezníček 2:0. V 68. minutě mohl přidat třetí branku Polívka, ale ze značky pokutového kopu vysoko přestřelil. Hosté působili ve druhé půli odevzdaným dojmem, domácí tak zejména po zlepšeném výkonu v druhém poločase po zásluze získali tři body za výhru 2:0.

 

Zraněními decimování fotbalisté TJ Sokol Krouna v příštím kole, v neděli 9. 9. 2012 od 17:00 přivítají na svém hřišti, v dalším okresním derby fotbalisty FC Hlinsko "B".

 

Foto: Bodlák Milan

 

branky: 47., 65. T. Řezníček

rozhodčí: Felkl - Zavřel, Vašek

ŽK: 0:2

diváků: 100

 

Tatran Miřetice: Alinče - Dejnožka, Polívka, Kopecký (67. Slanina), Sokol - T. Najman (72. Dejdar), P. Řezníček, Hájek, Douša (55. M. Najman) - T. Řezníček, Kouba (32. Beran)

 

TJ Sokol Krouna: L. Bárta - Z. Ducheček, M. Ducheček, Kulhavý, Žďánský (63. J. Bárta) - Bečička, Truneček (80. Bodlák), Holas, Svatoň - Macháček, Šebek

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.