Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - FC HLINSKO "B" 2:0 (2:0)

Krouna - Domácí nastoupili do "derby" s již uzdraveným kapitánem M. Vaňákem a s odhodláním doma získat první tři body v sezóně. Průběh zápasu ovlivnila situace z 5. minuty, když po nedorozumění hlinecké obrany s brankářem Jindřichovským bez problému otevřel skóre P. Svatoň 1:0. Zaskočení hosté se "probudili" kolem 20. minuty, kdy musel proti tvrdým střelám Slavíka a Zavřela zasahovat dobře chytající L. Bárta. Hrál se útočný fotbal se šancemi na obou stranách. Domácí fanoušky podruhé rozjásal s chutí hrající P. Svatoň ve 37. minutě, kdy se po rychlém protiútoku trefil nádherně levačkou pod horní tyčku bezmocného brankáře Jindřichovského. První poločas tak skončil nadějným vedením Krouny 2:0.

 

O poločase se domácím vybavili myšlenky na zápas proti H. Jelení, a proto do druhé půle nastupovali s odhodláním neudělat chybu a dovést utkání do vítězného konce. Krounští fotbalisté hráli ze zajištěné obrany a hrozili především z rychlých protiútoků. Hosté měli mírnou převahu, ale kromě několika nebezpečných střel se do vážnější brankové příležitosti nedostali. Gólové parametry však měla zejména tvrdá střela Zavřela ze 65. minuty, která se jen těsně nevešla mezi tři tyče.

 

Foto: Bodlák Milan

 

Domácí fotbalisté tentokrát zvládli i závěr utkání, zodpovědným výkonem v obranné fázi si pohlídali jeho průběh, a proto se v zajímavém derby po zásluze mohli radovat z první výhry 2:0. Krouna tak konečně prolomila sérii neúspěchů a zranění a vzhledem k výsledkům soupeřů získala velmi důležité tři body. Výsledek je určitě povzbuzením do příštího zápasu, který sehraje TJ Sokol Krouna "A" na hřišti zatím posledního Spartaku Sezemice v neděli 16. 9. 2012 již od 16:30.

 

TJ Sokol Krouna "B" zajíždí v sobotu 15. 9. 2012 také od 16:30 na hřiště FC Nasavrky "B".

 

branky: 5., 37. Svatoň

rozhodčí: Gála - Boyz, Neubauer

diváků: 250

 

TJ Sokol Krouna: L. Bárta - Truneček, M. Ducheček, Kulhavý, Skala - Bečička, Vaňák, Holas, Šebek (68. Pešek) - Macháček (82. Bodlák), Svatoň (87. J. Bárta)

 

FC Hlinsko "B": Jindřichovský - Sokol, Volf, Veselský, Dvořák - Krbálek, Holubec (73. D. Jeníček), Nevole, Zavřel - Slavík, Boguaj (60. M. Jeníček)

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.