Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SK TUNĚCHODY "B" – TJ SOKOL KROUNA "B" 3:2 (1:1)

Krouna - Začátek zápasu byl opatrnější z obou stran až do 15 minuty, kdy se u velkého vápna zmocnil míče Z. Macháček a i za pomoci lehké teče soupeře nekompromisně skóroval. Bohužel hned nato srovnali stav zápasu domácí a to po rozhodčím špatně ponechané výhodě. V polovině prvního poločasu se hosté mohli ujat vedení, ale M. Bodlák bohužel mířil jen na zadní tyč brány domácích. Do konce prvního poločasu si obě strany vypracovaly další šance, přesto mírná převaha byla na straně hostí. První poločas tedy skončil 1:1.

 

Na začátku druhého poločasu se nic důležitého nestalo až do 60 minuty, kdy po ztrátě míče v obraně hostí se domácí ujali vedení na 2:1. Zbytek druhého poločasu hodně ovlivňovali špatná rozhodnutí rozhodčího ale i přesto J. Pospíšil dokázal srovnat stav zápasu správným výběrem místa na malém vápně, kde míč takřka dotlačil do brány. V okamžiku vyrovnání byli domácí trochu opařeni. Naneštěstí pro hosty jen do 85 minuty, kdy po faulu na domácího hráče byl nařízen přímý kop a domácí se opět ujali vedení přesnou technickou ranou z onoho přímého kopu. Na tento nepříznivý stav už hráči Krouny nedokázali zareagovat a tak všechny tři body zůstaly domácím.

 

Špatné světlo na tento zápas hází podprůměrný výkon rozhodčího Krejska, který svými chybami do jisté míry ovlivnil utkání.

 

V příštím zápase narazí fotbalisté TJ Sokol Krouna B na TJ Sokol Žlebské Chvalovice a to v sobotu 6. října na domácí půdě.

 

Branky: 17’, 60’, 85’ - 15’ Z. Macháček, 74’ J. Pospíšil

Počet diváků: cca 40

Žluté karty: Milan Broulík

Rozhodčí: Krejska

 

Sestava TJ Sokol Krouna B: L. Chlupáč – J. Obrovský, M. Broulík, L. Pešek, J. Vaňák – M. Truneček (62’ M. Mach), M. Tušla (80’ Ja. Drahoš) , Ji. Drahoš – M. Bodlák, Z. Macháček, T. Janko (70’ J. Pospíšil)

 

 

Bodlák Milan

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.