Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - FK KAMENIČKY 4:5 (4:0)

Krouna - Doslova neuvěřitelné derby, kterému nechybělo snad nic viděli diváci v Krouně. Po úvodních "oťukávacích" deseti minutách byli domácí jasně lepší. První gólovou šanci zápasu měl Šebek, který však branku zblízka netrefil. Ve 20. minutě vystřelil Svatoň z hranice vápna po zemi do tyče, následnou dorážku poslal Bečička do stejného místa. Krouna se ujala vedení ve 28. minutě, kdy si na centr Svatoně nejvýše vyskočil Kulhavý a otevřel skóre utkání 1:0. Druhou branku přidal ve 32. minutě v samostatném úniku Šebek 2:0. Pěkný fotbalový moment přišel ve 35. minutě, kdy se po rohovém kopu do odhlavičkovaného míče na vápně opřel Svatoň a dělovkou trefil břevno bezmocného brankáře Hladkého. Třetí branku přidal ve 43. minutě z přímého kopu po zemi na vzdálenější tyč Šebek 3:0. Hosté dostali těsně před odchodem do kabin čtvrtou branku zásluhou přesné hlavičky opět M. Kulhavého 4:0. Hráči Kameniček byli po první půli zralí na ručník, domácí je přehrávali, měli spoustu šancí, kdyby bylo skóre po první půli ještě vyšší nemohl se nikdo divit.

 

Foto: Bodlák Milan

 

Po změně stran se role obou týmu nepochopitelně naprosto obrátili. Domácí dostali už ve 47. minutě branku na 4:1 zásluhou přesné střely Horáka. Rychlý gól hosty nakopl, měli tlak i převahu a do domácí obrany se valil jeden útok za druhým. Skóre se však neměnilo i díky dvěma výborným zásahům brankáře Bárty až do 70. minuty, kdy na 4:2 snížil z dorážky Moučka. Za tohoto stavu mohli domácí rozhodnout, Bečička a následně Šebek však svoje "tutovky" z brejku neproměnili, a tak po nešťastné vlastní brance hlavou M. Duchečka v 81. minutě na 4:3 bylo zaděláno na pořádné drama. Krouna se v závěru úplně sesypala a výsledkem byl zbytečný faul v pokutovém území, který nekompromisně z penalty potrestal F. Sádovský a vyrovnal na 4:4. Fotbalisté Kameniček dokonali málokdy ve fotbale vídaný obrat v 89. minutě, kdy po dalším centru dorazil do odkryté branky na 4:5 osamocený Bureš.

 

Obrat jaký zkušenější fotbalisté připustili mladším hráčům Kameniček ve druhé půli za stavu 4:0, kdo neviděl na vlastní oči asi nepochopí. Hosté si po totálním kolapsu Krouny ve druhé půli a po výsledku, který se pravděpodobně zapíše do historie obou oddílů odvezli více než šťastné tři body za výhru 4:5. Domácí tak po další prohře zůstávají na dně tabulky a v posledních podzimních čtyřech kolech je čeká velmi tuhý boj o každý bod.

 

branky: 28., 45. Kulhavý, 32., 43. Šebek - 47. Horák, 70. Moučka, 81. vlastní, 86. F. Sádovský, 89. Bureš

ŽK: Z. Ducheček, Svatoň, Bodlák - Nekvinda, J. Adámek

diváků: 150

rozhodčí: Scheib - Vašek, Gála

 

TJ Sokol Krouna: Bárta - Z. Ducheček, M. Ducheček, Kulhavý (45. Bělský), Holas - Bečička, Vaňák, Skala, Stodola (70. Bodlák) - Šebek, Svatoň

 

FK Kameničky: Hladký - Bureš, P. Adámek (36. Janáček), Jehlička, Netolický - P. Chmelík (32. Horák), Moučka, J. Chmelík, Nekvinda - Pérko (60. F. Sádovský), J. Sádovský (70. J. Adámek)

 

V příštím kole v neděli 14. 10. 2012 od 16:00 zavítají na hřiště SK Řečany nad Labem.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.