Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA B – SSS KOČÍ 4:2 (2:1)

Krouna - Začátek utkání byl spíše takový seznamovací a to na obou stranách. To ale vydrželo jen do 13 minuty, kdy J. Stodola z pravé strany poslal do malého vápna přízemní centr, který nešťastně tečoval hostující obránce a brankář byl bez šance. Po první brance byli hosté ještě opařeni z vlastní branky a hned na to, přesně v 16 minutě, došlo na další změnu stavu utkání a to díky Ji. Drahošovi, který potáhl míč po levé straně až do takřka nulového úhlu, ale i přesto dokázal najít skulinu mezi tyčí a brankářem a vstřelit branku. Utkání se začalo vyvíjet ihned od začátku správným směrem pro domácí tým, ale jakoby domácí usnuli na vavřínu a po centru do vápna se ocitl hráč hostí sám před brankářem a nemýlil se. Stav zápasu se změnil na 2:1. Už ve 24 minutě mohlo být srovnáno, když po nešikovně odehrané situaci na hranici velkého vápna, kde trefil M. Bodlák hráče hostí, byla nařízena penalta. Hosté se trefili z penalty pouze do tyče a tak se mohlo pokračovat dál za stejného stavu. Do konce poločasu měly oba týmy ještě několik slibných šancí, ale ke změně stavu zápasu to nevedlo a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

Foto: Bodlák Milan

 

Druhý poločas začal nešťastně pro domácí tým. V 49 minutě si domácí obránci nepohlídali ofsajdovou past a tak mohl jít soupeř sám na brankáře a to pak už nebyl velký problém dát branku. Stav zápasu se vyrovnal a i na hřišti to bylo znát. Oba týmy si uvědomovaly, že vyhrát může kdokoli a přitvrdily na důrazu k soupeři. Jenže v 58 minutě zahrávali domácí roh, na který si nejlépe naběhl P. Bělský a nohou poslal domácí do vedení. Neuběhlo dlouhá chvíle a v 63 minutě se k odraženému míči, po rohovém kopu, dostal T. Janko a navýšil stav utkání na 4:2. Ve zbytku zápasu měli opět oba týmy nějaké šance, ale i přesto vydržel stav zápasu 4:2 až do konce utkání.

 

Zápas byl na branky divácky atraktivní, ale důležité je, že domácí brali další 3 body do tabulky a po 10 kole se uvelebili na 1. místě 4. třídy okresu Chrudim. Tentokrát v neděli 21. října čeká tým TJ Sokol Krouna B tuhá bitva prvního se třetím a to na hřišti Tatran Miřetice B. A tak přijeďte podpořit hráče Krouny B v boji o uhájení 1. místa.

 

Branky: 13´vlastní, 16´Ji. Drahoš, 58´ P. Bělský, 63´ T. Janko – 17´ Z. Fantl, 49´ M. Šára

Počet diváků: cca 40

Žluté karty: J. Bárta, M. Bodlák

Rozhodčí: T. Sochor

 

Sestava TJ Sokol Krouna B: M. Dubinec – M. Broulík, Ja. Drahoš, L. Pešek, J. Bárta – M. Tušla, P. Bělský, M. Bodlák (80’ M. Pekař) – T. Janko , Ji. Drahoš, J. Stodola

 

Tentokrát v neděli 21. října čeká tým TJ Sokol Krouna B tuhá bitva prvního se třetím a to na hřišti Tatran Miřetice B. A tak přijeďte podpořit hráče Krouny B v boji o uhájení 1. místa.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

 

Bodlák Milan

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.