Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SOKOLOVNA PUNK FEST

Krouna - V sobotu 27.10.2012 bude od 20.00 hodin zahájen Sokolovna Punk Fest. Na Festu vystoupí kapely Volant, Punk Floid a Žádnej stres. Vstup na tento fesťák je pouze 120Kč.

 

VOLANT

 

 

ska-punk rock se specifickým humorem a saxofonem. Ošklivou lest potřebovala pardubická kapela Volant k tomu, aby se před sedmnácti lety, několik chvil po svém regulérním založení, definitivně stala punkovým tělesem. Bylo to na festivalu plném anarchisticky laděných návštěvníků a z nevole publika se vylhala tím, že svůj první hit "Sněženky a bledule" uvedla jako nikdy nevydanou skladbu od Sex Pistols. Od té doby se to s Volantem táhne, přestože se svým pojetím spíše otírá o tvorbu písničkových kapel. Charakteristickým rysem zvuku Volantu je saxofon v rukou Zdeňka Maška, který doplňuje a oživuje jinak klasické kytarové obsazení. Od roku 1996 nahráli 5 alb, za oficiální desky lze ale považovat až "Paramo, semtín, pervitin", "Točte se pankáčové!" a "Hogo Pogo" vydané u havlíčkobrodského labelu Cecek records. v dubnu roku 2009. Producentsky se na tomto albu podílí zkušený Savec z Visacího Zámku.

 

PUNK FLOID

 

 

Kapela Punk Floid vznikla na přelomu let 1999 a 2000 v Zábřehu na Moravě. Punk Floid hrají melodický punk rock, ve kterém mísí vlivy jak starší britské, tak i nové, americké školy. V současné tvorbě převažuje moderní pojetí punk rocku, avšak silné melodie a nadhled v textech jsou společným jmenovatelem pro celé dosavadní počínání skupiny. Kapela za své jedenáctileté působení vydala tři řadové desky, jedno split cd, zůčastnila se několika kompilací a odehrála bezmála pětset vystoupení po ČR, SR a Polsku.

 

ŽÁDNEJ STRES

 

 

Východočeská partička Žádnej Stres vznikla v roce 2005, jejímiž členy jsou: Sláva, Fíla, Máca, Danda, Venda, Mary a Majčl... Muzika, kterou vám Žádnej Stres pouští do uší, vznikla převážně z dílny všech členů kapely. Většina textů je v češtině a styl nebo žánr, říkejme tomu, jak chceme, společně s pozounem, trumpetou a harmonikou představuje našlápnutý Punk-SKA-Punk!!! V současné době má Žádnej Stres na kontě první studiové CeDo, které nese název TO JE VONO a je k zakoupení u jednotlivých členů kapely.

 

 

Dubinec Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.