Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ TATRAN MIŘETICE B - TJ SOKOL KROUNA B 2:2 (2:1)

Krouna - Ihned od úvodního hvizdu bylo znát, že na sebe narazily týmy bojující o čelo tabulky. Hrálo se tzv. "nahoru dolů" a v 15. minutě se ocitl, po zmatku v domácí obraně, Ji. Drahoš, který se před brankářem nemýlil a dopravil míč do brány. Jenže v tu chvíli byl, bohužel pro hosty, zdvižen praporek signalizující ofsajd a tak se stav zápasu nezměnil. Tento moment domácí nabudil ke zvýšenému tlaku a po vysokém centru do vápna hostů, který vyrazil L. Chlupáč před sebe a tam neobsazený domácí hráč lehce skóroval a tak mohli domácí slavit vedení 1:0. Jak už to bývá v zápasech Krouny zvykem, tak ihned po pár minutách došlo k další změně stavu. Tentokrát ale skórovali hosté, kde v 20. minutě po dobře zahraném přímém kopu stačil M. Kulhavý lehce změnit směr letícího míče, který bez sebemenších problémů zapadl do brány domácích. V 35. minutě rozehrávali domácí standartní situaci a míč se po teči domácího hráče dostal na úroveň penalty, kde byl opět osamocen další hráč, který poslal hráče Miřetic do vedení. Na obou stranách byly ještě nějaké menší šance, ale k další změně stavu zápasu to nevedlo a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

Foto: Dubinec Michal

 

Do druhého poločasu vstoupili hráči Krouny se dvěma změnami v sestavě, jelikož bylo zapotřebí oživit hru a přitvrdit. Už po 20 minutách druhého poločasu, tedy v 65. minutě, se měnil vývoj zápasu. Domácímu obránci propadl míč pod nohami, kde pak byl dobře postavený L. Pešek, který se po krátkém sprintu ocitl tváří v tvář před brankářem a šikovnou střelou mezi nohy vyrovnal stav zápasu. Do konce zápasu zbývalo necelých 25 minut a začínalo se od nuly, takže vítězství měly oba týmy stejně daleko. Šance byly na obou stranách, přesto konec utkání patřil hostům, kdy po závaru před domácí bránou se mohli ujmout vedení v zápase.

 

Ihned poté ukončil rozhodčí zápas a tak se oba týmy rozešly smírně. Na 4. třídu to byl vcelku nadprůměrný a divácky atraktivní zápas. Celý zápas doprovázela hustá mlha.

 

Branky: 15´, 34´ – 20´ M. Kulhavý, 65´ L. Pešek

Počet diváků: cca 50

Žluté karty: P. Svatoň

Sestava TJ Sokol Krouna B: L. Chlupáč – J. Obrovský, Ja. Drahoš, M. Kulhavý, J. Bárta – M. Bodlák, L. Pešek, M. Tušla (45´ P. Svatoň), – J. Stodola (75´ M. Pekař) , J. Pospíšil (45´ T. Janko), Ji. Drahoš (60´ M. Truneček)

 

TJ Sokol Krouna B čeká v dalším zápase opět derby a to s týmem FK Kameničky B. Zápas se odehraje 27. října 2012 na hřišti Krouny.

 


Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Bodlák Milan

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.