Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - SK SPARTAK SLATIŇANY 2:3 (2:2)

Krouna - Fotbalisté Slatiňan se hned v úvodu zápasu dostali do přečíslení, ale domácí zachránil poprvé v sezoně zaskakující brankář Kulhavý. Hosté však šli do vedení v 15. minutě, kdy přes půl hřiště utekl Dostál, před pokutovým územím byl faulován a následný přímý volný kop výborně zakroutil přes zeď k tyči Hanuš 0:1. Po chybě jednoho z obránců přidal ve 20. minutě ze značky pokutového kopu druhou branku Dostál 0:2 a s domácími to opět nevypadalo dobře. Hosté byli lepší a měli i další šance, Krounu však jednou zachránila tyč a po druhé také výborný zákrok M. Kulhavého. Ve 36. minutě zahrával od půlící čáry M. Ducheček přímý volný kop a dlouhý nákop zapadl až za chybujícího brankáře Borka 1:2. Domácí se vrátili do utkání ve 43. minutě, kdy utekl po levé straně Z. Ducheček a následný, pravděpodobně nepenaltový zákrok slatiňanského stopera vyhodnotil hlavní rozhodčí jako pokutový kop, který Svatoň bez problému proměnil 2:2. První půle tedy skončila pro Krounu příznivou, ale poměrně šťastnou remízou 2:2.

 

Do druhé půle nastoupili domácí s cílem udržet výsledek a hlavně neudělat chybu. Průběh druhého poločasu byl vyrovnaný, bez vážnějších šancí na obou stranách. Zápas ovlivnil (zejména jeho druhé dějství) na obě strany velice nepřesný výkon teprve 20-letého hlavního rozhodčího. Domácí bohužel už po několikáté nezvládli závěr utkání. V 85. minutě rozhodl o výhře Slatiňan v pokutovém území úplně osamocený střídající Kollert, který hlavou zužitkoval přesný centr z levé strany 2:3. V samém závěru dostal navíc další zbytečnou žlutou kartu Macháček a musel předčasně do sprch.

 

Krouna tedy do poločasu šťastně vyrovnala, nicméně opět nezvládla druhou půli a zejména kvůli vlastním, zbytečným chybám, které "darovaly" hostům laciné branky, tak Slatiňany také trochu šťastně, ale zaslouženě odvezli tři body za výhru 2:3.

 

branky: 36. M. Ducheček, 43. Svatoň (P) - 15. Hanuš, 20. Dostál (P), 85. Kollert

ŽK: 51., 90. Macháček, 75. Svatoň - 35. Vaculka

ČK: 90. Macháček

rozhodčí: Cápay - Kolbaba, Čapek

diváků: 100

 

TJ Sokol Krouna: Kulhavý - Z. Ducheček, Bečička, M. Ducheček, Skala - Bělský, Vaňák, Holas, Stodola (63. Drahoš) - Macháček, Svatoň

 

SK Spartak Slatiňany: Borek - Svoboda, Vaculka, Kudrnka, Kovařík - Dostál (75. Koblasa), Trňák (87. Málek), Ficek, Hlušička (58. Sokol) - Hanuš, Kořínek (81. Kollert)

 

V příštím, předposledním kole zajíždí TJ Sokol Krouna "A" v neděli 28. 10. 2012 od 14:30 na hřiště SK Vysoké Mýto "B".

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.