Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
OKRESNÍ PŘEBOR MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK – IX.KOLO + DOHRÁVKA IV.KOLO

Krouna - V sobotu 20.10.2012 nás v Prosetíně přivítalo nádherné podzimní počasí, které přímo vybízelo k nadstandartním sportovním výkonům. Naši malí reprezentanti přijeli dostatečně připraveni svést další fotbalové bitvy a všem přihlížejícím předvedli další úspěšné představení. Prvním soupeřem nám byl domácí tým SK Sokol Prosetín.

 

SK Sokol Prosetín - TJ Sokol Krouna 3:5 (1:3)

 

S domácími borci jsme se utkali poprvé v sezóně a nevěděli co od soupeře čekat. Během prvních minut bylo jasné, že jsme narazili na soupeře, který bude patřit k lepším celkům soutěže a nevzdá se  bez boje. Naši hráči začali zápas opatrně a čekali čím je soupeř překvapí. Postupem času převzali naši hráči iniciativu a začali diktovat tempo hry a proměňovat šance. Během prvního poločasu jsme si vytvořili nadějné vedení 1:3.

 

Do druhého poločasu nastoupili naši kluci bez počátečního ostychu a snažili se navýšit svoje vedení v zápase. Ovšem ani náš soupeř nesložil zbraně a zdatně odolával našim útokům. Navíc se začal po našich chybách prosazovat i v koncovce. Vyrovnaný druhý poločas stanovil konečné skóre zápasu 3:5 pro TJ Sokol Krouna.

 

Branky TJ Sokol Krouna: Michal Bečička, Milan Otradovský, Martin Zástěra, Lukáš Janko 2x

 

Foto: Pokorný Václav

 

TJ Sokol Krouna - FC Zaječice 5:0 (3:0)

 

I s fotbalisty Zaječic nás čekalo první vzájemné měření sil v podzimní části sezóny. Posíleni důležitým vítězstvím nad Prosetínem jsme šli do zápasu s patřičným sebevědomím a nechtěli nic nechat náhodě. Precizní hra našich obránců nedovolila po celý zápas soupeři téměř ohrozit naši branku a ojedinělé výpady lehce likvidoval náš brankář Dan Tomášek, který  v tomto zápase vychytal svoji další "nulu". Výborný kolektivní výkon byl korunován dalším vítězstvím TJ Sokol Krouna. Tentokrát 5:0.

 

Branky TJ Sokol Krouna:  Milan Otradovský 3x, Michal Bečička, Martin Zástěra

 

IV. kolo - dohrávka

 

FC Zaječice - TJ Sokol Krouna 1:2 (1:0)

 

Ty nejhezčí fotbalové momenty nás ale čekaly až v dohrávce IV.kola, kde jsme si to znovu rozdali proti fotbalistům Zaječic. Obě mužstva nastoupila tento den již do třetího zápasu a začalo velké fotbalové představení. Oba týmy neúnavně útočily a chtěly strhnout vítězství na svoji stranu. Skóre se měnilo ale v prvním poločase pouze jednou. Po závaru před brankou Krouny propadla nedůrazná střela za záda Dana Tomáška a fotbalisté Zaječic se ujali vedení 1:0. I přes zvýšenou snahu fotbalistů Krouny se do poločasu již skóre nezměnilo.

 

Do druhého poločasu naskočili kluci s jasným cílem. Nechtěli přerušit svoji podzimní vítěznou sérii a vydali ze sebe to nejlepší. Celý poločas se odehrál na polovině soupeře, který se na naši polovinu dostával pouze z výkopů svého brankáře. Soupeř bránil hubené vedení všemi hráči, tak nebylo pro naše hráče lehké se prosadit. Dostali jsme ale soupeře pod veliký tlak, který vyvrcholil krásnou střelou Martina Zástěry, který vyrovnal skóre v utkání na 1:1. Naše herní převaha pokračovala a šancí na obrat v zápase začalo přibývat. Po jednom závaru před brankou Zaječic se odražený míč dostal až před číhajícího Adama Lorence, který „propálil“ vše co bylo v cestě a strhnul vítězství v zápase na stranu Krouny. Do konce utkání jsme ještě měli několik slibných šancí, ale zůstaly nevyužity a skóre se již neměnilo.

 

Branky TJ Sokol Krouna: Martin Zástěra, Adam Lorenc

 

Za TJ Sokol Krouna nastoupili: Daniel Tomášek – Ondřej Švanda, Martin Zástěra, Libor Pešek, Václav Pokorný, Ondřej Janko – Milan Otradovský, Adam Lorenc, Michal Bečička, Kryštof Pavliš, Lukáš Janko

 

Těmito zápasy prodloužili kluci svoji podzimní neporazitelnost již na dvanáct zápasů v řadě a podali jeden ze svých nejlepších výkonů. Jen tak dál!

 

Poslední kolo podzimní části sehraje mladší přípravka TJ Sokol Krouna v sobotu 27.10.2012 od 10.00 hodin v Luži, kde změří svoje síly s týmem SK Vítanov a domácím týmem Luže.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Sportu zdar!

 

Pešek Libor

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.