Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA B - FK KAMENIČKY B 1:4 (0:0)

Krouna - Už před zápasem vládlo počasí zcela odlišné od představ počasí pro fotbal. Ale ani to nezabránilo tomu, aby zápas začal. Ihned od začátku na sebe týmy vletěly s vervou hodnou tomuto zápasu. Přibližně po deseti minutách převzali otěže zápasu hosté a chrlily jeden útok za druhým, ale domácí obrana v čele s výborným brankářem odolávala. V polovině poločasu začaly útočit i domácí hráči a hra se opět vyrovnávala, ale počasí se každou minutou zhoršovalo a na hřišti už ležela ucelená sněhová pokrývka, která vedla k matoucím situacím, protože za hry nebylo možné poznat, kde jaká lajna končí a kde začíná. Po prvním poločase šli hráči do kabin pěkně zmrzlí a za stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči posilněni horkým čajem, ale ani to nepomohlo k tomu, aby hosté v 50. minutě otevřeli skóre zápasu. Po rozehrávce zvýšili domácí hráči tlak, který vyústil k přímému kopu. Rozehrání této standartní situace se zhostil J. Bárta, který poslal do malého vápna načechraný balón, do kterého šli hostující brankář společně s Ji. Drahošem. Po tomto sporném souboji padl brankář k zemi a jako první se zorientoval J. Pospíšil, který rychle a chladně uklidil balón do brány a tak v 55. minutě se domácí hráči mohli radovat z vyrovnávací branky. Špatné počasí nadále nabíralo na obrátkách a na hřišti ležela čím dál větší sněhová pokrývka a tak se už spíše jednalo o kopanou než o fotbal. Netrvalo dlouho a v 65. minutě šel hostující tým opět do vedení po chybě jednoho z obránců. Domácím nezbývalo nic jiného než otevřít hru a vrhnout se na útočení. To se nevyplatilo, protože domácí hráči ztratili balón a hosté šli do protiútoku. Tuto situaci se snažil zachránit J. Obrovský, který zastavil hráče, naneštěstí pro domácí, nedovoleně a po druhé žluté kartě nemohl vidět nic jiného než kartu červenou. Toto vyloučení a počasí byly velkými překážkami čelit hostům, ale i tak se o to domácí hráči pokusili. Bohužel v 75. minutě udeřili hostující hráči znova, kde domácí nedokázali odehrát z velkého vápna balón a tak se měnilo skóre zápasu na 1:3. To už byl velký rozdíl, ale přesto začali domácí útočit. Jenže opět ztratili domácí balón a hosté šli do protiútoku tři na dva a po dobré přihrávce zůstal osamocený hostující hráč na malém vápně a nedal domácímu brankáři šanci. To už se psala 85. minuta a vzhledem ke stavu zápasu a zhoršujícímu se počasí se kapitáni, společně s rozhodčím, dohodli na předčasném ukončení zápasu.

 

Toto místní derby ovládli Kameničky, přesto se Krouna navzdory počasí snažila být důstojným soupeřem.

 

Branky: 50´, 65´, 75´, 85´ – 55´ J. Pospíšil

Počet diváků: cca 15

Žluté karty: J. Obrovský, Ja. Drahoš

Červené karty: J. Obrovský

Rozhodčí: Jan Vojta st.

 

Sestava TJ Sokol Krouna B: L. Chlupáč – J. Obrovský, Ja. Drahoš, L. Pešek, J. Bárta – M. Bodlák, M. Tušla, J. Stodola (63´ M. Broulík), – T. Janko, Ji. Drahoš, J. Pospíšil (78´ M. Pekař)

 

Po ztrátě bodů v minulém kole pojede TJ Sokol Krouna B, tuto sobotu 3.11.2012, k zápasu s FK Bítovany B, který začíná už od 14:00. Jestli chtějí hráči TJ Sokol Krouna B přezimovat do 3. místa, tak v tomto zápase musí uhrát co nejlepší výsledek.

 

Přijeďte podpořit hráče Krouny B v posledním podzimním zápase.

 

 

 

 

 

Bodlák Milan

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.