Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - SK HOLICE B 5:4 (3:1)

Krouna - Další atraktivní zápas viděli diváci v Krouně. Domácí šli do vedení zásluhou přesného "voleje" Šebka už v 10. minutě. Ve 35. minutě skončil přímý volný kop z půlící čáry zahrávaný M. Duchečkem ke překvapení všech až za zády chybujícího brankáře Sekyry. Ve 42. minutě zvýšil už na 3:0 po pěkné kombinační akci zakončující Svatoň. Ještě před odchodem do kabin snížil ve vápně zcela osamocený Kopa, který přesnou hlavičkou nedal L. Bártovi šanci 3:1.

 

Foto: Dubinec Michal

 

Zajímavý fotbal gradoval ve druhém dějství. Kombinačně hrající Holice měly více ze hry, domácí je však do šancí nepouštěli a sami hrozili z protiútoků. Zejména útočné duo Svatoň - Šebek dělalo hostům obrovské problémy. V 52. minutě prvně jmenovaný přihrál ideálně Šebkovi, který s přehledem překonal brankáře Sekyru 4:1. Holice podruhé snížily o deset minut později, kdy rychlou akci zakončil Skalický 4:2. Nebezpečná útočná dvojice domácích se naposled prosadila v 67. minutě, kdy Svatoň podruhé gólově vybídl Šebka a nejlepší hráč utkání přehodil vybíhajícího Sekyru, dokonal hattrick a zvýšil už na 5:2. Hosté však opět velmi rychle snížili, neboť krounští obránci nedokázali uklidit míč z pokutového území do bezpečí a pohotový V. Englich v 70. minutě korigoval na 5:3. V 80. minutě mohl definitivně rozhodnout střídající Stodola, ale ideální přihrávku za obránce od Šebka nevyužil a zamířil vedle branky. Když v 89. Minutě snížil na rozdíl jediné branky Černý, všichni si v tu chvíli vybavili nedávný zápas s Kameničkami. Další infarktový závěr se však naštěstí nekonal, domácí tentokrát úplný závěr zápasu zvládli, a proti silnému soupeři, po bojovném a zodpovědném výkonu po zásluze "vydřeli" cenné tři body.

 

rozhodčí: Mrázek - Lukášek, Pokorný

branky: 10., 52., 67. Šebek, 35. M. Ducheček, 42. Svatoň - 44. Kopa, 62. Skalický, 70. V. Englich, 89. Černý

ŽK: Kulhavý, Svatoň, Stodola - J. Englich, V. Englich, Kopa, Horyna

diváků: 90

 

TJ Sokol Krouna: Bárta - Z. Ducheček, M. Ducheček, Bečička, Kulhavý (70.Stodola) - Bělský (88. Bodlák), Vaňák, Holas, Skala - Svatoň, Šebek (81. Tušla)

 

SK Holice "B": Sekyra - Valenta, Machatý (85. Bačina) , Skalický, Zeman - Kopa, J. Englich (85. Malý), Horyna, Černý - V. Englich, Flach

 

V posledním, dohrávaném zápase podzimní části sezony zajíždí TJ Sokol Krouna "A" v sobotu 10. 11. 2012 na stadion do Vysokého Mýta, kde se od 13:00 utká s rezervou místního FC.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.