Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FK BÍTOVANY B - TJ SOKOL KROUNA B 1:0 (1:0)

Krouna - K poslednímu zápasu sezony jsme odjeli optimisticky naladěni a oproti minulému týdnu to vypadalo, že i počasí bude pro fotbal ideální.

 

Úvod zápasu patřil domácím, kde se po sérii chyb naší obrany dostávali do brejků, ale výborně chytající M. Dubinec nás několikrát podržel. Naneštěstí pro nás v 21. minutě po chybě našeho obránce se uvolnil T. Novotný, který prostřelil M. Dubince a stanovil tak stav zápasu na 1:0. V prvním poločase se už nic významného nestalo a tak jsme pořád prohrávali 1:0.

 

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním zvrátit vývoj zápasu v náš prospěch. Párkrát jsme ohrozili bránu soupeře, ale bez příslušného efektu na stav zápasu. Zato ve vlastní obraně jsme vytvářeli nepřesnosti, kterých využívali domácí a častokrát chodili do protiútoků v přečíslení. Naštěstí nás opět podržel M. Dubinec a v obraně výborně hrající Ja. Drahoš. Konec zápasu se blížil a naše hra potřebovala oživit, a tak se na hřiště dostal J. Pospíšil, který se dostal, po odehrání rohového kopu, do slibné šance, ve které bohužel nemířil mezi tyče. V poslední šanci na vyrovnání se ocitl opět J. Pospíšil, kde po centru za obranu nedokázal zkoordinovat rychlost a zpracování míče a tak domácí uhájili těsný, přesto tříbodový náskok a mohli slavit.

 

I když jsme poslední zápas prohráli, tak přesto TJ Sokol Krouna B přezimuje na krásném 5. místě s 20 získanými body.

 

Branky: 21´ T. Novotný

Počet diváků: cca 15

Žluté karty: L. Vohradník

Rozhodčí: Jan Sotona

 

Sestava TJ Sokol Krouna B: M. Dubinec – J. Obrovský, Ja. Drahoš, L. Pešek, J. Bárta – M. Tušla, P. Vávra (75´ J. Pospíšil), M. Bodlák – J. Stodola, Ji. Drahoš, T. Janko (82´ M. Pekař)

 

Tímto bych chtěl za TJ Sokol Krouna B poděkovat všem našim častým i občasným fanouškům za podporu při domácích a zejména při venkovních zápasech. Doufáme, že se budeme těšit z Vaší podpory i v dalších mistrovských zápasech na jaře a budeme se maximálně snažit dosáhnout aspoň takového bodového zisku jako teď na podzim.

 

S pozdravem celý tým TJ Sokol Krouna B

 

 

Bodlák Milan

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.