Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SK VYSOKÉ MÝTO "B" - TJ SOKOL KROUNA 3:2 (0:2)

Krouna - Do posledního mistrovského utkání roku 2012 vstoupili krounští fotbalisté více než dobře. Už v 8. minutě našel centr z levé strany nabíhajícího Šebka, který pohotově zpracoval a zblízka trefil břevno, odražený balón uklidil hlavou do odkryté branky Holas a Krouna se ujala vedení 1:0. Ve 20. minutě naskakoval na další centr do pokutového území Kulhavý, domácí obránce ho viditelně stáhl za dres k zemi, ale penalta se nepískala. Krouna však přesto zvýšila skóre ve 30. minutě, kdy zahrával M. Ducheček z vlastní poloviny standartní situaci a na dlouhý nákop si naběhl čerstvě vystřídavší Macháček, který překonal brankáře Simona podruhé. Poté se domácí dostali k několika nebezpečným střelám, které však byli nepřesné. Největší šanci první půle měla rezerva těsně před odchodem do kabin, ale ve vyložené šanci Valašek mířil těsně vedle branky.

 

Foto: Bodlák Milan

 

Do druhé půle nastoupili hosté s cílem udržet nadějný výsledek, pozorně bránit a dovést utkání do úspěšného konce.  Bohužel otěže zápasu vzala do rukou dvojice rozhodčích Šejna - Jelínek. Krouna však přesto domácí fotbalisty do šancí nepouštěla a sama mohla v 63. minutě zvýšit na 3:0, kdy po rychlém brejku Svatoň neproměnil gólovou nabídku od Skaly. Hlavní rozhodčí Šejna výrazně vstoupil do průběhu utkání v 72. minutě, kdy po několika vymyšlených faulech a žlutých kartách následovala "kuriozní" penalta. Mikan srazil a fauloval pro balón vyběhnuvšího brankáře Bártu a k údivu zřejmě pouze hostů byl nařízen pokutový kop, který Mikan proměnil 1:2. Druhá branka domácích následovala v 83. minutě, kdy po dalším vymyšleném faulu, navíc oceněném žlutou kartou zahrávala rezerva standartní situaci, kterou zakončil hlavou pravděpodobně z ofsajdové pozice Bartoš a vyrovnal na 2:2. Zdecimovaní hosté dostali první regulérní branku až tu vítěznou v 87. minutě, kdy další centr do pokutového území proměnil hlavou střídající Lipavský 3:2.

 

Domácí byli ve druhé půli lepší, nicméně Krouna je až do "penaltového zákroku" do šancí nepouštěla a měla nakročeno k cenným bodům. Dvojice rozhodčích Šejna, Jelínek však ve druhé půli dotlačila V. Mýto "B" k výhře 3:2. Smutné na celé této "komedii" je fakt, že utkání přihlížel delegát fotbalového svazu. Hosté přesto v posledním zápase podali zodpovědný výkon, který bohužel v takto režírovaném průběhu nestačil na bodový zisk.

 

Tímto bych chtěl za celý realizační tým TJ Sokol Krouna "A" poděkovat všem fanouškům za podporu zejména při domácích, ale i venkovních zápasech A i B týmu. Zároveň všichni věříme, že nám v jarní části soutěže zachováte přízeň, a že společně s Vaší podporou zachráníme pro Krounu historicky vybojovanou I. B třídu i pro další fotbalovou sezonu. Děkuji i všem hráčům, kteří byli součástí týmu ať už na hřišti, ale i mimo něj. V neposlední řadě děkujeme i obci Krouna a panu Kuštovi za podporu a zvěřejňování fotbalových příspěvků na webových stránkách obce.

 

branky: 72. Mikan (P), 83. Bartoš, 87. Lipavský - 8. Holas, 30. Macháček

rozhodčí: Šejna - Jelínek, Bezdíček

ŽK: Lipavský - Kulhavý, Skala, Svatoň, Macháček

diváků: 50

 

SK Vysoké Mýto B: Simon - Bureš (24. Halsbach), Podroužek, Vostrčil, Valašek - Benda, Krýda (40. Bartoš), Svoboda (62. Lipavský), Sejkora - Mikan, Matula

 

TJ Sokol Krouna: Bárta - Z. Ducheček, Bečička, Kulhavý, M. Ducheček - Bělský (56. Stodola), Vaňák, Holas, Skala - Šebek (29. Macháček), Svatoň

 

Příprava na jarní část sezóny začne v sobotu 5. ledna 2013 prvním tréninkem. Poslední informací pro hráče i fanoušky je, že TJ Sokol Krouna je přihlášen do zimního turnaje na umělé trávě třetí generace v Chrudimi, za účasti mužstev: TJ Sokol Krouna, FK Junior Skuteč, Svídnice, SK Chroustovice, SK Stolany, Tatran Miřetice, Sokol Svratouch. Úvodní zápasy turnaje jsou naplánovány na 19. 1. 2013, podrobnější informace a rozpis turnaje bude zveřejněn v nejbližší době. Naše účast v turnaji bude rozložena na hráče A i B mužstva.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.