Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
PŘEDPŘÍPRAVKA SE ZÚČASTNILA HALOVÉHO TURNAJE V HLINSKU + FOTOGRAFIE

Krouna - Dne 17.11.2012 se naše předpřípravka účastnila halového turnaje v Hlinsku. Turnaj  měl velice pěkné obsazení. Akce se zúčastnily týmy z Hlinska, České Třebové, Poličky, Chrudimi, Žďáru nad Sázavou , Chotěboře a Krouny. Hrálo se každý s každým, systémem 4+1 a jeden zápas trval 12 minut.

 

Foto: Nekvinda Libor

 

Krouna odehrála zápasy v následujícím složení.

 

Sestava:

 

Broulík Tomáš

Pešek Adam

Bečička Marek

Nekvinda Tomáš

Bělský Adam

Nekvinda Pavel

Pavliš Daniel

Kyncl Vojtěch

Drahoš Daniel

 

Trenéři:

 

Broulík Milan

Vaňák Miloš        

 

 

Hlinsko – Krouna 2:1

 

Hned v samotném úvodu turnaje narazil náš tým na šikovné mladé fotbalisty z Hlinska. Bylo znát, že se účastníme podobné akce poprvé. Než se naši fotbalisti stihli rozkoukat prohrávali 2:0. Postupem času se Krouna začala osmělovat a dokonce se podařilo snížit na 2:1, což byl i konečný výsledek. První branku na turnaji zaznamenal Pája Nekvinda.

 

Krouna – Česká Třebová 1:1

 

V tomto utkání byli  kluci už trochu rozkoukaní. Ve 4. minutě pěkně prošel Tom Nekvinda a pálil těsně vedle tyčky. V 10. minutě hned 2x nebezpečně střílel Mára Bečička. V 11. minutě se krásně trefil Tom Nekvinda a gólem od tyčky dostal Krounu do vedení. Bohužel 10 sekund před koncem se podařilo Třebové vyrovnat po chybné rozehrávce v obraně.

 

Polička – Krouna 2:1

 

Proti Poličce jsme zaspali na začátku. Ve 3. minutě vypálil hráč Poličky a tečovaná střela skončila v síti naši branky 1:0. Hned poté se míče zmocnil Mára Bečička, utekl po levé straně a podařilo se mu vyrovnat, když krásně přehodil brankáře Poličky 1:1. Polička se dostala opět do vedení v 6. minutě a tento stav vydržel až do konce utkání 2:1.

 

Krouna – Chrudim 1:0

 

V tomto zápase to konečně přišlo! Hned v 1. minutě se z levé strany hezky trefil Mára Bečička a dostal Krounu do vedení. Ve 4. minutě krásně střílel Tom Nekvinda, míč proletěl těsně vedle branky. Tento zápas se fotbalistům z Krouny povedl ze všech zápasů na turnaji nejlépe. Kluci si tak mohli na konci zápasu zazpívat vítězný pokřik.

 

Žďár nad Sázavou  - Krouna 1:0

 

Žďár zahrozil hned ve 3. minutě, když nastřelil tyč. V 10. minutě se soupeř dostal do vedení gólem ze skrumáže před naší brankou. Na tuto branku jsme nedokázali zareagovat a prohráli tak 1:0.

 

Chotěboř – Krouna 1:1

 

V posledním zápase jsme se utkali s Chotěboří. Od 2. minuty jsme prohrávali po samostatném úniku soupeře. Naši bojovali až do konce a odměnou jim byla vyrovnávací branka Máry Bečičky. Mára vybojoval míč uprostřed hřiště, po několika soubojích se probojoval k brance, kde se mu podařilo pěkně prohodit brankáře. Krásný gól!. Poslední zápas tak skončil remízou 1:1.

 

Na našem prvním turnaji naši hráči poměřili síly se silnými soupeři a určitě nás potěšili. Důležité nejsou konečné výsledky, ale to, že kluky fotbal baví a mají ze hry radost.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Vaňák Miloš ml.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.