Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
DOPIS STAROSTŮM KE ZMĚNÁM JÍZDNÍCH ŘÁDŮ

Krouna - Vážená paní starostko, vážený pane starosto,

 

s ohledem na reakce, které jsem obdržel od některých zástupců samospráv a vzhledem k tomu, Že z jejich strany nedošlo k úplnému pochopení našich záměrů, dovoluji si Vám napsat ještě před tím, než dojde k našim osobním setkáním, která se odehrají v průběhu měsíce ledna.

 

Jsem si vědom, Že změn na Vás bylo v předcházejících dvou letech více než dost. Pardubický kraj však další změny v organizaci dopravy provést musí, neboť plánované náklady na zajištění dopravní obslužnosti podle stávajícího systému byly překročeny o více než 80 milionů korun.

 

Chtěl bych Vás však všechny ujistit, Že ve výsledku chceme dosáhnout o 2 miliony km většího rozsahu autobusové dopravy oproti jízdním řádům platným do 10. prosince roku 2011. V žádném případě Vám nemíníme nic vnucovat. Jsme si vědomi rozdílné spokojenosti a nespokojenosti (především Svitavsko a Orlickoústecko) v jednotlivých částech kraje. Vnímáme, že v západní části kraje není tolik negativních reakcí k současnému modelu autobusové dopravy, budeme k tomu proto takto přistupovat. Veškerá setkání jsou krajem svolána právě za účelem konkrétního přístupu ke konkrétnímu problému v daném regionu.

 

Vážená paní starostko, vážený pane starosto, naším cílem je zachovat nebo případně nově zavést ty spoje, které jsou požadovány místními samosprávami pro zajištění základní dopravní obslužnosti pro občany našeho kraje (zaměstnání, školy, úřady a zdravotnická zařízení). Tam, kde autobusová doprava nahradila vlakovou a nebude možné případné omezení této autobusové dopravy souběžně nahradit znovuzavedením vlakové dopravy, bude autobusová doprava zachována v maximální možné míře.

 

Dovolte mi, abych se Vám závěrem omluvil, Že na jednotlivé podněty z Vaší strany nebudu reagovat emailem nebo dopisem, vše budeme mít prostor projednat na některém z plánovaných setkání.

 

Dopis starostům ke změnám jízdních řádů (81kB)

 

Ing. Dušek Jaromír, náměstek hejtmana

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.