Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK POLIČKA + FOTOGRAFIE

Krouna - V sobotu 9.2.2013 se hráči mladší přípravky TJ Sokol Krouna zúčastnili dalšího halového turnaje ve fotbale – tentokráte v Poličce. Velmi kvalitně obsazený turnaj se konal v krásné sportovní hale poličského gymnázia a byl určen pro hráče ročníku 2004 a mladší.

 

Po slavnostním nástupu a připomenutí pravidel, začala jednotlivá utkání. Naši hoši bojovali ve skupině A postupně s týmy FC Chotěboř, TJ Svitavy a SK Polička. Ve skupině B startovaly týmy FK Česká Třebová, SFK Vrchovina a TJ Lanškroun. Bohužel se k turnaji nedostavil přihlášený tým Petržalka 1898, tak se turnaje zúčastnilo sedm družstev. Každý zápas trval 14 minut.

 

FC Chotěboř - TJ Sokol Krouna   0:9

 

Do našeho prvního zápasu v turnaji vletěli kluci jako uragán. Od prvních vteřin diktovali tempo hry a soupeře téměř nepustili na naši polovinu. Výsledkem byla jednostranná záležitost a střelecké hody TJ Sokol Krouna. Zřejmě nejmladší výběr turnaje jsme deklasovali devíti zásahy a postarali se tím hned v prvním našem vystoupení o nejvyšší vítězství turnaje! Bravo!

 

Branky: Pešek Libor 2x, Bečička Michal 3x, Janko Lukáš 2x, Otradovský Milan 2x

 

Foto: Pokorný Václav

 

TJ Svitavy : TJ Sokol Krouna   2:2

 

Do druhého zápasu ve skupině proti nám nastoupili hráči jiného kalibru. První třetinu zápasu jsme odehráli ve velkém zmatku a dostali se pod tlak soupeře. Přesto nebyl náš soupeř schopen se střelecky prosadit. Ke smůle, která nás provázela tímto zápasem, jsme soupeři pomohli sami. Centrovaný balón jsme si nepodařeným odkopem srazili do vlastní branky. 1:0 pro Svitavy. Tato situace nás všechny ale „nakopla“ a podařilo se nám srovnat obranou i útočnou řadu. Od této situace jsme převzali taktovku a zatlačili soupeře zase my. Zbylých deset minut zápasu předvedli naši kluci zodpovědný a kvalitní výkon, který byl korunován dvěma zásahy Michala Bečičky. Otočili jsme skóre zápasu na 2:1 pro Krounu a byli lepším týmem až do konce zápasu. V samém závěru hry, kdy již byli všichni smířeni s výsledkem, se ale stalo něco nečekaného. Obránce Svitav nakopl míč téměř z poloviny hřiště a ten, k úžasu všech, skončil v naší síti. Na ukazateli času svítil stav 0:01!!! Jediná vteřina dělila naše hráče od zaslouženého vítězství v tomto zápase. Tato situace se později ukázala jako zásadní pro vývoj ve skupině A.

 

Branky: Bečička Michal 2x

 

SK Polička : TJ Sokol Krouna   3:0

 

Otřeseni nešťastným koncem předchozího utkání jsme nastoupili k poslednímu zápasu ve skupině proti domácímu týmu Poličky. Tento vyrovnaný a bojovný zápas přinesl velké množství soubojů obranných a útočných řad. Většina zápasu se odehrávala ve středu hrací plochy a oba týmy hrozili pouze ojedinělými útoky. V nich byl ale domácí tým, hnaný mocnou podporou domácích fanoušků, efektivnější a dokázal využít našich individuálních chyb. Tým Poličky, pozdější vítěz turnaje, byl v tento den naším jediným přemožitelem.

 

Smolný vyrovnávací gól Svitav v poslední vteřině nás odsunul na třetí místo ve skupině A. Tím na nás zbyl pouze boj o páté až sedmé místo. Měli jsme dostatek času se zkoncentrovat a připravit se na další zápasy.

 

TJ Sokol Krouna : TJ Lanškroun   3:0

 

Prvním soupeřem v boji o umístění nám byl tým z Lanškrouna. Kluci nepřipouštěli žádné komplikace a i s tímto, pro nás neznámým, soupeřem si poradili. Trpělivou hrou čekali na chyby soupeře a ty po tom trestali.

 

Branky: Otradovský Milan 2x, Bečička Michal

 

TJ Sokol Krouna : FC Chotěboř   5:0

 

V posledním zápase se proti nám postavili opět kluci z Chotěboře. Ani napodruhé jsme jim nedali žádnou šanci. Od začátku naši kluci šli za jasným vítězstvím a jednalo se pouze o výši skóre. Na klukách již byla znát únava po předchozích bojích, proto konečné skóre zápasu nebylo tak vysoké, jako při prvním měření sil.

 

Branky: Bečička Michal 3x, Janko Lukáš, Otradovský Milan

 

Konečné pořadí:

 

1. SK Polička 14:2
2. TJ Svitavy 9:3
3. SFK Vrchovina 7:4
4. FK Česká Třebová 4:5
5. TJ Sokol Krouna 19:5
6. TJ Lanškroun 5:5
7. FC Chotěboř 0:30

 

Individuální cenu obdržel z našeho týmu Michal Bečička, který se stal s 9 brankami nejlepším střelcem turnaje!

 

Sestava TJ Sokol Krouna: Daniel Tomášek, Libor Pešek, Václav Pokorný, Václav Modráček, Ondřej Janko, Michal Bečička, Milan Otradovský, Lukáš Janko

 

Děkuji všem hráčům za předvedené výkony a těšíme se na další halový turnaj, kterého se zúčastníme 23.2.2013 v Chrasti.

 

Sportu zdar!

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Pešek Libor

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.