Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA "B" - FK NASAVRKY "B" 3:0 (1:0)

Krouna - Bude vítězná série pokračovat, prosadí se opět kanonýr Macháček, nebo ne? To byly otázky, které si pokládali jak hráči, tak především fanoušci místní fotbalové rezervy před sobotním zápasem, v němž hostili taktéž rezervní tým Nasavrk.

 

Domácí vstoupili do utkání bez bázně a hany a svého soupeře dostali ze začátku pod tlak. Soupeř se daleko víc, než domácí hráči nedokázal vyrovnat s kluzkým povrchem hřiště, který zapříčinil odpolední déšť. Hosté, obzvláště v rozehrávce a mezihře se dopouštěli mnoha chyb, kterých naši hráči využívali.

 

Hned v úvodu utkání se řítil sám na brankáře Zdeněk Macháček, který však v zakončení lehce zazmatkoval a levou nohou namířil "kulatý nesmysl" těsně vedle pravé tyče hostující  svatyně.

 

Foto: Dubinec Michal

 

V 15. minutě soupeř opět zbytečně chyboval v rozehrávce a Jiří Drahoš zkušeně vyřešil situaci dva na jednoho a připravil Zdeňkovi Macháčkovi  míč do jasné pozice. Tváří v tvář brankáři splnil Zdeněk střelecký reparát a dostal domácí do vedení. Domácí byli i nadále aktivní - především agilní Mach tropil Nasavrkům problémy. Domácí pozorně bránili a soupeř se prakticky nedostal do brankové příležitosti. Poločas tedy skončil zaslouženým vítězstvím domácích 1:0.

 

Podobně jako v prvním poločase, tak i do druhé půle se povedl domácím vstup. Zhruba v 55. minutě využil přečíslení Jiří Drahoš a chladnokrevně dostal domácí do dvoubrankového vedení.

 

Od té doby se jednalo již o jednostrannou záležitost. Domácí fotbalisté působili pohodovým dojmem a s vědomím dvoubrankového vedení toho soupeři příliš nedovolili.

 

Hráči Sokola jako vděk fanouškům přidali ještě jednu branku - Jan Bárta ve skluzu dopravil balon "na místo určení".

 

Výhra o tři branky potěšila jak domácí hráče, tak především fanoušky, pro které je momentálně "B" tým jediným zdrojem radosti.

 

Sestava: Chlupáč - Obrovský, Drahoš Jan, Stodola, Jiří Vaňák, Bárta Jan, Truneček, Mach, Drahoš Jiří, Macháček, Janko (Kulhavý, Pospíšil, Vávra, Pekař)

 

 

Více fotografií  najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Šmahel Vojtěch

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.