Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FK JUNIOR SKUTEČ - TĚLOCVIČNÁ JEDNOTA SOKOL KROUNA 2:1 (2:0)

Krouna - Nažhavení a značně posílení domácí fotbalisté "vlétli" od úvodních minut do prvního zápasu sezony a na krounskou branku se valil jeden útok za druhým. Už v 5. minutě po rychlé kombinační akci utekl všem Bačkovský a s přehledem překonal L. Bártu 1:0. V 10. minutě už to bylo 2:0, kdy opět po křídelní akci nedokázali hostující obránci odkopnout jednoduchý balón z malého pokutového území a jejich chybu potrestal Bačkovský a z hosty to v tu chvíli vypadalo špatně. Další velkou příležitost měl stoper Rahimič, který se přihrávkami dostal až do zakončení, Krounu však tentokrát zachránila tyč. Hosté se oklepali  a pomalu se začali dostávat stále více do hry, kromě dvou nepřesných střeleckých pokusů ale domácího brankáře neohrozili.

 

Ve druhé půli se hra vyrovnala a na obou stranách byly k vidění pohledné akce. Domácí mohli ze začátku druhé půle zvýšit skóre a utkání by bylo pravděpodobně rozhodnuto, selhali však v zakončení a tak se postupně dostávala do nebezpečných šancí Krouna. D. Bělský nejprve v 60. minutě netrefil z nadějné pozice branku, poté M. Vaňák z úrovně penalty ve vyložené příležitosti přestřelil a v další šanci nedoskočil dobrý centr opět D. Bělský. Pohledné utkání bohužel ovlivnil hlavní rozhodčí v 63. minutě, když po tvrdém zákroku L. Merkla na brankáře Bártu neudělil tomuto hráči druhou žlutou kartu, kterou po zapískání okamžitě vytáhl z kapsy, ale po poradě s pomezním ji zase schoval a vše skončilo pouze domluvou. Hosté se snížení dočkali v 74. minutě, kdy zrovna vystřídavší J. Bárta upravil hlavou z rohu na 2:1. Domácím postupně začali docházet síly a nakonec se strachovali o výsledek. Krounští fotbalisté si vytvořili několik závarů, zejména po standartních situacích, v závěru i s pomocí brankáře L. Bárty, neujmula se však ani pěkná střela Skaly, a tak derby skončilo výhrou domácích 2:1. Hosté předvedli ve druhé půli kvalitní, bojovný výkon a na okresní přebor velmi silný tým domácích značně potrápili. Lze tedy doufat, že výkon z druhé půle bude odrazovým můstkem do dalších zápasů.

 

branky: 5., 10. Bačkovský - 74. J. Bárta

ŽK: 2:0

rozhodčí: Ropek - Dvořák, Najman

diváků: 300

 

FK Junior Skuteč: Vočadlo - Bačák, Paulus, Rahimič, Málek (89. Kysela) - Horáček, O. Merkl, Naď, Janeček (62. Geguš) - L. Merkl, Bačkovský (83. Sysel)

 

Tělocvičná jednota Sokol Krouna: L. Bárta - Z. Ducheček, M. Ducheček, Holas, Kulhavý - Skala, Bečička, M. Černý, Vaňák - D. Bělský (74. J. Bárta), Stodola (70. Tušla)

 

 

 

O nadcházejícím víkendu chceme všechny příznivce fotbalu, dobrého piva a taneční zábavy pozvat na IV. ROČNÍK PIVNÍCH SLAVNOSTÍ, kdy se v rámci oslav nejprve  v sobotu na domácím hřišti utká Sokol Krouna "B" od 17:00 s týmem SK Vítanov "B" a celý program zakončí o pouťové neděli od 17:00 krounské áčko, které přivítá na svém hřišti soupeře z Prachovic.

 

Kompletní program slavností naleznete na webových stránkách obce.

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.