Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
FK PROSEČ o.s. - TĚLOCVIČNÁ JEDNOTA SOKOL KROUNA 7:2 (1:2)

Krouna - Derby mělo překvapivý vývoj. Hosté ve vyrovnaném úvodu utkání dobře vyřešili dvě brejkové situace a po dvaceti minutách vedli 0:2, kdy nejprve po ideální přihrávce Šebka ze 17. minuty překonal Vaňák vybíhajícího Lampárka a ve 20. minutě po kombinační akci se trefil z vápna Šebek. Domácí se však nevzdávali, postupně zvyšovali obrátky a výsledkem bylo snížení ještě do poločasové přestávky zásluhou přesné střely k tyči Jaroslava Marka.

 

branky: 43. a 76. Jar. Marek, 53. Jeřábek, 65. Menc, 74. a 90+2 M. Marek, 87. Hromádka - 17. Vaňák, 20. Šebek

diváků: 130

ČK: 0:1

rozhodčí: Malivánek - Kopecký, Douda

 

FK Proseč: J. Lampárek - Z. Marek, Šplíchal (87. Kunhart), Jeřábek, Macháček - D. Lampárek, M. Marek, Jiří Marek, Jar. Marek - Menc (80. Mareš), Loskot (60. Hromádka)

 

TJ Sokol Krouna: L. Bárta - Z. Ducheček, M. Ducheček, Holas (68. J. Bárta), Kulhavý (79. P. Bělský), Bečička, Vaňák, Černý (84. Tušla), Skala - Šebek (70. D. Bělský), Svatoň

 

Druhá půle už byla od začátku v režii Proseče. Hned po osmi minutách vyrovnal po standartní situaci a přesné hlavičce Jeřábek na 2:2 a domácí byli "na koni", měli územní převahu, krounští fotbalisté pouze odkopávali. V 65. minutě poslal Proseč do vedení rychlonohý Menc a když se v 74. minutě trefil opět po akci z levé strany Martin Marek bylo o výsledku rozhodnuto. V 76. minutě zvýšil na 5:2 svou druhou trefou v zápase Jar. Marek. Hosté se i za tohoto stavu snažili hrát fotbal, ale kromě dvou střel nebezpeční nebyli, a tak v 87. minutě zvýšil opět po úniku z levé strany povedenou střelou střídající Hromádka. V nastaveném čase se navíc trefil podruhé i Martin Marek a dal utkání konečnou podobu 7:2.

 

Domácí byli od 25 minuty jednoznačně lepším mužstvem, ve druhé půli Krounu jasně "přejeli" a výsledkem bylo šest branek ve druhém poločase a zasloužená vysoká výhra. Hosté ve druhé půli nestíhali fyzicky, nešla jim mezihra na malém hřišti a proto i přes nadějný začátek odjeli s prázdnou. Pro diváky atraktivní zápas s překvapivým vývojem, ve kterém padaly pěkné góly, tak skončil vysokou výhrou Proseče 7:2.

 

V příštím kole čekají Krounu dvě tradiční derby. Nejprve béčko, po prohře v minulém kole 2:0 v Miřeticích, přivítá v sobotu 14. 9. 2013 od 17:00 na domácím hřišti mužstvo Kameniček a áčko se utká v neděli 15. 9. 2013 od 17:00 také na domácím hřišti s týmem ze Svratouchu.

 

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.