Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
STARÉ GARDY TJ SOKOL KROUNA - SK PROSETÍN 4:2 (3:0)

Krouna - Fotbalový víkend v Krouně začal sobotním odpoledním utkáním starých gard. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří zatlačili domácí na svoji polovinu a obléhali bránu domácího gólmana Chlupáče, ovšem bez gólového efektu. Několik nastřelených tyčí a střel "těsně vedle" skóre nezměnilo. Několika výbornými zákroky se blýskl i domácí gólman a nebo zakročila obětavá obrana. Domácí zpočátku hrozili pouze z ojedinělých brejků, ale o to nebezpečněji. Až nakonec z jednoho udeřilo. Po pravé straně utekl Broulík a po narážečce s Peškem naservíroval přesný centr na nohu Žejdlíka, který poslal domácí do vedení 1:0. Domácí přidali na obrátkách a vyrovnali i hru v poli. Bohužel již ve 25. minutě odstoupil z utkání zraněný Žejdlík, a protože Krouna neměla nikoho na střídání, tak zbytek poločasu dohrála v deseti. Oslabení domácích se však nijak neprojevilo. Právě naopak. Spolupráce ofenzivních hráčů Švanda - Pešek - Broulík navýšila vedení Krouny. Nejprve utekl po pravé straně rychlonohý Broulík a posunul ve vápně na Peška, který přihrávkou obhodil gólmana a Švanda do odkryté brány zvýšil na 2:0 pro domácí. Ofenzivní spolupráce zafungovala opět o pár minut později, kdy Švanda přesnou přihrávkou vyzval do sprintu z vlastní poloviny vybíhajícího Peška, který postupoval sám na gólmana a v koncovce se nemýlil, 3:0 pro domácí.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí se změnami v sestavě. Po zraněném Žejdlíkovi odstoupil v poločase za domácí hrající Jan Vojta, který jel plnit své povinnosti rozhodčího mistrovských utkání. Sestavu domácích tedy doplnili dva hráči hostí, kterých na rozdíl od domácích k utkání přijelo dost. Většina druhého dějství se odehrávala mezi vápny s menším počtem gólových příležitostí, ale přesto padly další tři branky. Nejprve opět po pravé straně utekl Broulík, který svůj únik zakončil tvrdou střelou z velkého vápna, zvýšil vedení domácích již na 4:0 a podtrhl tím svůj výborný výkon v tomto zápase. Na domácích se začala již projevovat únava, neboť celé utkání odehráli bez střídání a tak se začal trefovat i soupeř. V rozmezí pár minut dvakrát přesně zamířil František Vodvárka a zmírnil tím porážku Prosetína. Vyrovnané utkání dovedli domácí do vítězného konce díky větší efektivitě v koncovce. Utkání se hrálo v přátelské atmosféře před téměř prázdnými tribunami. Děkuji všem hráčům za předvedenou bojovnost a nasazení.

 

Branky: Žejdlík, Švanda, Pešek, Broulík - Vodvárka F. 2x

 

Za TJ Sokol Krouna nastoupili: Leoš Chlupáč - Víťa Beniač, Zdeněk Žďánský, Láďa Zelenka, Jan Vojta - Milan Broulík, Josef Žejdlík, Marek Tomášek, Láďa Uchytil - Petr Švanda, Libor Pešek

 

Poslední utkání letošní sezony sehraje stará garda na domácím hřišti 29.9.2013 od 16 hod proti staré gardě z Proseče.

 

Zveme tímto všechny fanoušky.

 

Pešek Libor

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.