Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA "B" - FK KAMENIČKY "B" 2:0 (1:0)

Krouna - Fotbalovým utkáním "béček" Krouny a Kameniček pokračoval v sobotu fotbalový víkend v Krouně. Po odehraných pěti kolech nepoznaly Kameničky hořkost porážky a jako vedoucí tým soutěže si přijely na desátou Krounu "vyšlápnout" a pokud možno zastřílet. Derby sousedních vesnic od začátku nepostrádalo potřebný náboj a tak o napjaté situace nebyla nouze. Rozhodčí pojal zápas ve smyslu "ať si to hráči vyřeší sami" a nechal hru plynout. Chvílemi se tedy jiskřilo na obou stranách a s přibývajícími minutami více na straně hostí. Kameničky působily v mezihře fotbalovějším dojmem, ale jejich pokusy neustále narážely na příkladně bojující domácí, kteří je nepouštěly do nebezpečných situací nebo jejich pokusy likvidoval brankář Dubinec.

 

Postupem času si začaly slibné situace vytvářet i domácí hráči. Zejména nevyzpytatelný Janoušek dělal stoperské dvojici hostí velké problémy. Po několika závarech před brankou hostí si naběhl na přesný centr z levé strany a nikým neobtěžován hlavou otevřel skóre zápasu na 1:0 pro domácí. Netrvalo dlouho a Janoušek přidal druhou branku výborným náběhem na centr z hloubi pole, ale pomezní z Kameniček viděl ofsajd, zvedl praporek a proto hlavní sudí gól neuznal.

 

I tato situace dodala domácím ještě větší odvahy do druhého poločasu. Kameničky, které chtěly v Krouně bodovat, se snažily  zvrátit průběh utkání ve svůj prospěch a musely svoji hru otevřít. Tím se Krouně nabízely úniky do brejkových situací. Jednu z nich využil Bělský, který zatáhl balón přes půl hřiště a kolmou přihrávkou našel střídajícího Pekaře, který s chladnou hlavou propálil hostujícího gólmana. Domácí už svoje vedení nepustili a v derby na domácí půdě vybojovali vítězství 2:0. Se závěrečným hvizdem spadla z hráčů obou týmů nervozita a všichni se rozešli se sportovním podáním ruky, jak to má být.

 

Branky: Janoušek, Pekař

 

Za TJ Sokol Krouna nastoupili: Michal Dubinec - Jan Drahoš, Libor Bouška, Jiří Drahoš, Zdeněk Ducheček - Jan Bárta, Patrik Bělský, Michal Kulhavý, Martin Tušla - Jan Pospíšil, Pavel Janoušek (Jaroslav Ducheček, Petr Pilař, Michal Pekař, Libor Pešek)

 

 

K dalšímu utkání jede TJ Sokol Krouna "B" v sobotu 21.9.2013 do Načešic, kde svede další fotbalovou bitvu s místní rezervou TJ Mezilesí Načešice "B".

 

Pešek Libor

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.