Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - TJ SOKOL SVRATOUCH 3:1 (0:0)

Krouna - Derby přineslo spíše bojovný než pohledný fotbal. Domácí od začátku zatlačili Svratouch na jeho polovinu, hosté však dobře bránili a Krounu do vyložených situací nepouštěli. Největší šanci první půle měl ve 32. minutě Tušla, ale jeho důrazná hlavička skončila pouze na tyči. Hosté mohli jít do vedení po podobné situaci, ale osamocený Kaplan mířil hlavou vedle. Do šaten se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

 

branky: 63. Kulhavý, 89. Šebek, 90+2 Charous - 65. Pavlík

rozhodčí: Kišš - Doudová, Douda

diváků: 200

 

TJ Sokol Krouna: L. Bárta - Z. Ducheček, M. Ducheček (46. Kulhavý), Holas, Svatoň - Bělský (85. J. Bárta), Vaňák, Černý, Tušla (72. Janoušek) – Šebek, Charous

 

TJ Sokol Svratouch: Kampů - Kučera, Bureš (69. Kašpar), Vojta, Kuchta - Kapitán, Kyncl, Kalina, Kaplan - Pavlík, Šustr

 

Skóre otevřel až v 63. minutě hlavou Kulhavý. Neprůstřelnost L. Bárty na domácím hřišti trvala 245 minut, jelikož si domácí téměř po rozehrání nepohlídali Pavlíka, který z hranice pokutového území srovnal na 1:1. Krouna se nadále tlačila za vítězstvím, její útoky však byly bezzubé. Hosté paradoxně mohli strhnout vedení na svou stranu, ale střelecký pokus Pavlíka a následnou tvrdou dorážku L. Bárta vyrazil. Když už to vypadalo, že Svratouch v Krouně vybojuje bod zajistil domácím tři body Šebek, který si po centru našel míč ve skrumáži a špatně trefený balón se dokutálel do prázdné branky. Výhru pečetil do otevřené obrany v nastaveném čase Charous.

 

Vítězství bylo tentokrát upracované a zrodilo se až v samém závěru s přispěním potřebného fotbalového štěstíčka. Hra domácích v tomto zápase rozhodně nebyla ideální, hosté pozorně bránili a hrozili z rychlých protiútoků. Krounský stadion však zůstal i nadále po obou víkendových zápasech mužů nedobytnou tvrzí, neboť i béčko v sobotu porazilo po brankách Janouška a Pekaře, po pěkném výkonu do té doby první tým soutěže Kameničky B 2:0.

 

 

 

V příštím kole zavítá krounské áčko v sobotu 21. 9. 2013 už od 16:30 na hřiště nováčka ze Svídnice. Béčko se střetne ve stejném termínu utkání na hřišti Načešic s místním B-týmem.

 

Ing. Bukáček Zdeněk, TJ Sokol Krouna

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.