Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SVÍDNICE - TJ SOKOL KROUNA 1:2 (1:2)

Krouna - Hosté šli do vedení už v 1. minutě, kdy přetažený rohový kop z těžkého úhlu umístil hlavou do branky Kulhavý a Krouna se z první akce utkání ujala vedení. Domácí potrestali jednu ze ztrát krounských fotbalistů ve 25. minutě, po rychlém přečíslení zblízka vyrovnal osamocený J. Zelenka na 1:1. Hosté byli aktivnějším a lepším mužstvem, nicméně hra plná osobních soubojů na malém hřišti a těžkém terénu více vyhovovala domácím. Po další ztrátě mohl Krounu potrestat opět Zelenka, ale jeho střelu L. Bárta vyrazil a následná dorážka už naštěstí mířila vedle. Nejkrásnější moment utkání přišel těsně před přestávkou, kdy povedenou střelou do horního rohu branky vrátil hostům vedení a klid M. Černý, pro kterého to byla první trefa v krounském dresu od jeho posledního působení v žákovských kategoriích.

 

branky: 25. Zelenka - 1. Kulhavý, 43. Černý

diváků: 50

 

TJ Svídnice: Švadlenka - Kaška, M. Zelenka (75. Loučka), Pospíšil, Starý - Kašpar, Dušek, Drahý, R. Kubašta st. - J. Zelenka (86. Dibelka), R. Kubašta ml.

 

TJ Sokol Krouna: Bárta - Z. Ducheček, Holas, Kulhavý, Svatoň - P. Bělský, Vaňák, Černý, Tušla - D. Bělský (80. Janoušek), Bodlák

 

Hosté chtěli vstoupit do druhé půle s cílem přidat třetí branku a co nejdříve utkání rozhodnout. Tyto plány však bohužel nebyly naplněny, krounští fotbalisté se v několika slibných šancích nedokázali prosadit, a když už se neujala ani dělovka P. Bělského z 67. minuty, která skončila na břevně schylovalo se k vypjaté koncovce. Domácí postupem času hrozili zejména z nakopávaných míčů a ze standartních situací, které však nebyly úspěšně zakončovány. Krouna v závěru vyřešila ještě několik nebezpečných závarů a nepovedených odkopů, lavička si po závěrečném hvizdu oddechla a hosté si tak po dalším boji odvezli první venkovní výhru v sezoně.

 

Po úvodní minutce snů to vypadalo na jasnou záležitost Krouny, nicméně Svídnice je na úzkém domácím hřišti nepříjemným protivníkem nejednomu soupeři, a proto jsou ve vyrovnané soutěži tyto další vydřené tři body velmi důležité.

 

 

 

V příštím kole zajíždí krounské áčko v sobotu 28. 9. 2013 od 16:30 na hřiště zatím posledního týmu SK Rváčov. B-tým po prohře ve značně "slepené" sestavě 6:1 v Načešicích zavítá v neděli 29. 9. 2013 od 16:30 na hřiště nováčka a zároveň zatím také posledního týmu soutěže do Jenišovic.

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.