Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ MEZILESÍ NAČEŠICE "B" - TJ SOKOL KROUNA "B" 6:1 (3:0)

Krouna - V sobotu 21.9.2013 zajíždělo naše béčko k dalšímu mistrovskému utkání IV. třídy - tentokráte do Načešic. Problémy v tomto kole nás provázely už při odjezdu. Současně totiž odjíždělo naše áčko do Svídnice a vzhledem k několika marodům v obou týmech musely tradiční opory béčka jet bojovat za krounské áčko, které dostalo při výběru hráčů logicky přednost. Do Načešic jsme tedy odjížděli pouze s jedenácti muži do pole tzn. bez možnosti střídání, bez některých stabilních opor a vyjímečně i bez trenéra.

 

Branky: Libor Pešek

 

Za TJ Sokol Krouna B nastoupili: Leoš Chlupáč - Jan Drahoš, Libor Bouška, Jiří Vaňák, Jiří Drahoš - Jarda Ducheček, Tomáš Janko, Martin Mach - Libor Pešek, Jan Pospíšil, Michal Pekař

 

Začátek zápasu naznačoval vyrovnanou partii. Hra se přelévala z jedné strany na druhou bez výraznějších šancí. Poprvé ale udeřili domácí. Ze středu pole vyslali kolmou přihrávku za hostující obranu a když se hosté mylně dožadovali odpískání ofsajdu, domácí pokračovali v akci a sklepnutý míč na penaltu pohodlně dorazil do sítě - 1:0. Netrvalo dlouho a vyrovnání měl na noze Pekař, jehož střelu z malého vápna vykryl domácí gólman. Trest na sebe nedal dlouho čekat, když nešťastnou tečí poslal hostující obránce domácí do vedení 2:0. Od této chvíle převzali domácí taktovku a do konce poločasu stihli přidat ještě jednu branku na 3:0 a nastřelit tyč a břevno. Do ojedinělé šance hostí se ještě dostal Pospíšil, ale zakončil nepřesně.

 

Do druhého poločasu šli hosté s vědomím velkého náskoku domácích, ale s chutí hrát fotbal. Obrana hostí se neuchýlila k zoufalým odkopům a stále se společně s ofenzivními řadami snažila o postupný přechod před bránu domácích. V klidu a organizovaně hrající domácí ale žádnou komplikaci nepřipustili a ojedinělé hrozby hostí představovaly pouze nepřesné střely Janka, Peška a Jiřího Drahoše z větších vzdáleností, které ve většině pokusů ani domácí gólman nemusel řešit. Nebezpečné pokusy představovaly pouze dva střílené centry, na které postupně o kousek nedosáhli Honza Pospíšil a Jarda Ducheček. Zato hostující brankář Chlupáč měl plné ruce práce. Po chybných rozehrávkách hostí se domácí dostávali snadno před jeho branku a zvonily tyče, břevna a gólman Chlupáč se několikrát blýsknul skvělými zákroky. Přesto třem pokusům nedokázal zabránit a tak domácí navýšili postupně svůj náskok na 6:0. Poslední slovo zápasu ale měli hosté. V poslední minutě hosté rozehráli přímý volný kop a nabíhající Pešek propálil domácí obranu i brankáře - 6:1.

 

 

 

K dalšímu zápasu jede TJ Sokol Krouna B na hřiště nováčka soutěže do Jenišovic, pokusit se přivézt první podzimní body z venku. Utkání se hraje v neděli 29.9.2013 od 16.30 hod. Ve stejný čas sehraje svůj letošní poslední zápas na domácím hřišti naše stará garda.

 

Výkop zápasu starých gard TJ Sokol Krouna vs. Studnice je 29.9.2013 v 16 hod v Krouně.

 

Pešek Libor

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.