Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SK TUNĚCHODY - TJ SOKOL KROUNA 2:1 (0:0)

Krouna - Hosté byli domácím vyrovnaným soupeřem pouze prvních dvacet minut, poté měly Tuněchody čím dál častěji míč na kopačkách a byly lepším mužstvem. Fotbalisté Tuněchod hráli od úvodních minut velmi důrazně a využívali zejména dlouhé balóny na rychlonohého Hýla. V první půli však branková příležitost k vidění nebyla.

 

rozhodčí: Kopecký - Malivánek, Douda

branky: 85. J. Hýl, 90+5 Pokorný - 59. Charous

ŽK: 1:3

ČK: 88. P. Kudyn - 88. Charous

diváků: 100

 

SK Tuněchody: M. Kudyn - L. Slezák, P. Kudyn, J. Hýl, D. Slezák - Pokorný, Mattuš, Kučera (85. Bořil), Radouš - Adámek, V. Hýl

 

TJ Sokol Krouna: L. Bárta - Z. Ducheček (56. J. Bárta), Kulhavý, Holas, Svatoň - Vaňák, Bečička, Černý, Stodola - D. Bělský (20. P. Bělský), Charous

 

Krounští fotbalisté chtěli i ve druhém poločase vycházet ze zajištěné obrany a čekat na svoji příležitost z protiútoků. Domácí mohli jít do vedení v 54. minutě, kdy po zbytečném faulu měly Tuněchody výhodu penalty, kterou však slabou střelou do tyče zazdil P. Kudyn. Hosté nadále pozorně bránili a když se navíc po rychle sehraném brejku a ideálním vysunutí Černého levačkou trefil na zadní tyč Charous byla spokojenost rázem na střídačce Krouny. Domácí měli územní převahu, ale jejich útoky byly bezzubé. Když už to vypadalo, že hosté jednobrankové vedení ubrání vložil se v 85. minutě do hry hlavní rozhodčí, který po souboji "rameno na rameno" odpískal minimálně velmi diskutabilní pokutový kop, který už s přehledem proměnil J. Hýl. V samém závěru utkání si zřejmě domácí spletli hřiště s boxerským ringem, neboť v 88. minutě po rohovém kopu a důrazném souboji Z. Charous nejprve vleže schytal několik ran nohou od brankáře M. Kudyna, následně i od dalších tuněchodských hráčů. Vrcholem všeho byl naprosto zbabělý a zákeřný úder P. Kudyna do hlavy na nic netušícího, odcházejícího Charouse. Po této šarvátce byl vyloučen Charous a P. Kudyn. Ve velmi nervózním závěru utkání mohli nejprve strhnout vítězství na svou stranu krounští fotbalisté, ale J. Stodola z úhlu brankáře nepřekonal a tak prakticky z protiútoku rozhodli domácí, neboť hosté si v 95. minutě už nepohlídali odražený balón a osamocený Pokorný mířil z vápna přesně k tyči.

 

Hosté nepředvedli dobrý výkon, domácí byli lepším mužstvem, nicméně Krouna dobrou defenzivní taktikou domácí do vyložených šancí nepustila a sama udeřila z rychlého brejku. Výsledek zápasu ovlivnila druhá penalta pět minut před koncem. O tom jak důrazně hráli někteří tuněchodští toto utkání a o tom co předvedl zejména P. Kudyn v závěru si může každý přítomný udělat obrázek sám, nicméně ani zmiňovaní boxeři takovou "zbabělost", jakou předvedl tento "hráč" nedělají.

 

V příštím, již 11. kole přivítáme v neděli 20. 10. 2013 už od 15:30 loňského krajského rivala z Miřetic. Krounské béčko se utká v sobotu 19. 10. 2013 také od 15:30 s týmem 1. FC Bojanov.

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.