Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SE ZÚČASTNILA HALOVÉHO TURNAJE VE SKUTČI

Krouna - 16. 11. 2013 se naši mladí fotbalisté (ročník 06/07) zúčastnili halového turnaje pořádaného oddílem FC Hlinsko. Turnaj se konal v překrásné hale ve Skutči za účasti týmů z Hlinska, Žďáru nad Sázavou, Chotěboře, Štoky, Ždírce nad Doubravou, Chrudimi a Krouny. Hrálo se systémem každý s každým a jeden zápas trval 14 minut. Na tomto turnaji si naši kluci zahráli proti silným soupeřům, zahráli si fotbal ve špičkové hale a hlavně, turnaj si pořádně užili.

 

Turnaj jsme odehráli v tomto složení: Pavel Nekvinda – Daniel Pavliš,  Vojtěch Kyncl, Tomáš Broulík, Adam Bělský – Tomáš Nekvinda, Adam Pešek, Marek Bečička

 

Hlinsko – Krouna 5:0

 

Hned v prvním zápase jsme narazili na nejlepší tým turnaje. Z počátku jsme drželi krok a dostali se i do první šance, ale kluci z Hlinska hráli doopravdy výborný fotbal a postupem času byla jejich převaha značná, což potvrdili i gólově. Hlinsko zaslouženě celý turnaj vyhrálo a na turnaji nemělo konkurenci.

 

Foto: Pešek Libor

 

Krouna – Štoky 5:2

 

V tomto zápase bylo na klucích vidět velké nasazení. Po vstřelení první branky, kluci svoji snahu ještě zvýšili a soupeři nedali šanci. Hattrick zaznamenal Mára Bečička. Krásně k tyči se z úhlu trefil Vojta Kyncl.

 

Branky: Mára Bečička 3x, Tom Nekvinda, Vojta Kyncl

 

Ždírec nad Doubravou – Krouna 0:1

 

Výhru v tomto utkání zařídil Tom Nekvinda, který se trefil po samostatném úniku. Jinak jsme proti Ždírci odehráli jedno ze slabších utkání, kdy jsme se moc nesoustředili, a hra byla oproti předchozím zápasům bez nasazení. Svoji první nulu v brance vychytal Pája Nekvinda.

 

Branky: Tom Nekvinda

 

Krouna – Chrudim 3:5

 

V zápase jsme brzo prohrávali 2:0, ale kluci zabrali a dokázali vyrovnat. Už to vypadalo na dokonalý obrat vývoje zápasu, ale bohužel přišel dvou minutový výpadek, kdy jsme dostali tři slepené branky. Proti Chrudimi se ukázalo, že musíme zlepšit bránění a snahu odebrat míč soupeři. Ke konci utkání jsme dokázali přidat ještě jednu branku a tím korigovat výsledek na konečných 3:5.

 

Branky: Mára Bečička 2x, Tom Nekvinda

 

Žďár nad Sázavou – Krouna 2:5

 

Druhý nejsilnější tým turnaje zaslouženě zvítězil.

 

Branky: Mára Bečička 2x

 

Krouna – Chotěboř 2:6

 

V utkání jsme se dostali do vedení, ale soupeř rychle vyrovnal. Po druhé v zápase nás svou druhou trefou dostal do vedení Tom Nekvinda, který protlačil míč do soupeřovy branky. Následovala černa chvilka našich fotbalistů. Soupeři jsme po chybách darovali 4 branky. Ale co, i takový je fotbal, a naši kluci jsou teprve na začátku a fotbal se teprve začínají učit.

 

Branky: Tom Nekvinda 2x

 

Celkově jsme na turnaji obsadili slušné 5 místo. Ve finále nejsou důležité výsledky. Důležité je, že kluci postupně sbírají fotbalové zkušenosti, fotbal je baví a z turnaje byli doslova nadšení. Už se těší na další turnaj, který se bude konat 22. 12. 2013 ve Žďáru nad Sázavou.

 

Na závěr nezbývá, než jen poděkovat našim klukům za jejich snahu, rodičům za podporů dětí a chlapům z Hlinska za perfektní zorganizování tohoto turnaje.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Vaňák Miloš ml.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.