Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - FK JUNIOR SKUTEČ 0:3 (0:2)

Krouna - Krouna nastoupila na favorita utkání s defenzivní taktikou a s jediným útočníkem. Hosté se dlouho přes dobře fungující obranu nemohli prosadit a ze dvou rychlých brejků mohli i sami inkasovat. Nebezpečná byla pouze střela O. Merkla po rohovém kopu, která orazítkovala břevno. Domácí měli paradoxně větší šance. Nejprve po ztrátě míče utekl po levé straně Svatoň a servíroval na nabíhajícího Stodolu, hosty však zachránil skluzem jeden z obránců a míč se štěstím skončil v náručí Vočadla. Druhý brejk přišel opět po ztrátě míče a rychlém brejku Krouny, kdy tentokrát z pravé strany zakončoval dobře Stodola, ale brankář Skutče dokázal střelu na zadní tyč zlikvidovat. Třetí šance domácích přišla po standartní situaci, na kterou si naběhl Kulhavý a míč spadl na břevno skutečské branky. Ani jedna z těchto situací však gólem neskončila a tak se ve 37. minutě prosadil favorit zásluhou pěkné individuální akce Naďe, který se ve vápně otočil přes dva hráče a střelou k tyči otevřel skóre. Rozhodnutí zápasu přišlo ve 41. minutě, kdy si po rohu neposedný balón srazil do vlastní sítě brankář L. Bárta.

 

Ve druhé půli skóre pečetil po chybě domácích v obraně Vít rychlou střelou pod břevno. Poté se utkání v podstatě už jen dohrávalo. Hosté měli celý zápas uzemní převahu, takže vítězství je zasloužené, ale vyloženou brankovou příležitost si prakticky za celý zápas nevypracovali. Bohužel domácí Skutči dvě ze tří branek "darovali" vlastními chybami. Krounští fotbalisté však podali proti Skutči zodpovědný výkon ve všech řadách a minimálně do první branky řádně potrápili favorita utkání. Přístup hráčů k utkání a splnění před zápasem určených taktických pokynů je však dobrým příslibem do dalších zápasů.

 

Branky: 37. Naď, 41. L. Bárta (vlastní), 65. Vít

ČK: 85. J. Bárta

rozhodčí: Sochor - Vojta,Vrána

diváků: 50

 

TJ Sokol Krouna: L. Bárta - Ducheček, Drahoš, Kulhavý (82. Bodlák), J. Bárta - Stodola, Vaňák, Holas, Svatoň, D. Bělský (84. Janoušek) - Černý (70. P. Bělský)

 

Junior Skuteč: Vočadlo (45. Flídr) - Koliska, Vít, L. Merkl, Rahimič - O. Merkl, Horáček (75. Filipi), Naď, Polanský - Rosůlek (87. Bačák), Cink (35. Loučka) (88. Urban)

 

 

 

V příštím kole zajíždí nejprve A-tým v sobotu 29. 3. 2014 od 15:00 na hřiště do Prachovic.

 

V neděli 30. 3. 2014 zavítá B-tým na půdu SK Vítanov "B".

 

Ing. Bukáček Zdeněk, TJ Sokol Krouna

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.