Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SK HOLCIM PRACHOVICE - TJ SOKOL KROUNA 2:2 (0:0)

Krouna - Za pěkného fotbalového počasí byl v Prachovicích k vidění nepříliš pohledný fotbal. V první půli byla hra vyrovnaná s mnoha nakopávanými míči a nepřestnostmi na obou stranách. Hosté se snažili být aktivnější a fotbalovější, nicméně jejich snahu kazily nepřesnosti a kombinace vedené přes zahuštěný střed hřiště, a tak všechny přítomné asi více zaujala policejní honička mladého uprchlíka na mopedu na rozlehlé stráni za brankou než předváděný fotbal.

 

Ve druhé půli se domácí ujali vedení v 52. minutě, kdy ve vápně osamocený Karvai nabídkou nepohrdl a otevřel skóre utkání. Hostům se nedařila finální fáze, vyrovnání tak přišlo až v 69. minutě zásluhou aktivního D. Bělského, jenž svou rychlostí a důrazem zařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Svatoň. O tři minuty později si tentokrát P. Bělský šikovně prostrčil míč mezi dva obránce, kteří ho následně poslali k zemi, ale hlavní rozhodčí si asi na odpískáni druhé penalty netroufl. Prachovice se záhy opět ujaly vedení díky další střele od nepokrytého Vydry. Nejhezčí akce zápasu přišla v 77. minutě, kdy po pravé straně unikl agilní P. Bělský a předložil přesný míč na nabíhajícího Bodláka, který z voleje překonal Jandáčka v prachovické brance. Krouna ještě chtěla v závěru zvrátit vývoj utkání na svou stranu, ale Svatoň ve vyložené šanci přestřelil, a tak hlavní rozhodčí o chvíli později předčasně zápas ukončil.

 

Vzhledem k vyrovnanému průběhu hry a počtu šancí na obou stranách je remíza 2:2 spravedlivá. Hosté byli mírně aktivnějším mužstvem, ale i díky velkému množství nepřesností a nezakončených akcí si víc než bod nezasloužili.

 

branky: 52. Karvai, 74. Vydra - 61. Svatoň (P), 77. Bodlák

rozhodčí: Rambousek - Oulický, Málek

diváků: 50

 

SK Holcim Prachovice: Jandáček - Hrdlička, Vydra, Machač, Horyna - Jan Bohatý, Karvai, Štěpánek, Jak. Bohatý - Páčník (83. Navrátil), Klepetko

 

TJ Sokol Krouna: Bárta - Z. Ducheček, Drahoš, Kulhavý (81. M. Ducheček), Svatoň - P. Bělský, Vaňák, Bečička (65. Pražan), Stodola (79. Tušla) - Charous (46. Bodlák), D. Bělský

 

 

 

V příštím kole se utká TJ Sokol Krouna A na svém hřišti v neděli 6. 4. 2014 už od 16:30 s mužstvem SK Stolany.

 

Ing. Bukáček Zdeněk, TJ Sokol Krouna

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.