Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
STARÁ GARDA TJ SOKOL KROUNA

Krouna - Po zimní odmlce zahájila svoji činnost i fotbalová stará garda TJ Sokol Krouna.  Na úvod nové sezony 2014 vybral vedoucí týmu těžkého soupeře - tým z Proseče.

 

Stará garda TJ Sokol Krouna

 

TJ Sokol Krouna - FK Proseč  1:3 (0:2)

 

Utkání se odehrálo 20.4.2014 na domácím hřišti v Krouně a bylo předehrávkou "A" mužstev obou týmů, kteří se vzápětí utkali o důležité body do tabulky okresního přeboru. V zápase starých gard se hostům první jarní zápas povedl lépe a dokázali to vyjádřit i gólově. Postupně navýšili svoje vedení až na 3:0. Domácí fotbalisté nakonec korigovali výsledek na 1:3.

 

Branky: Broulík Milan

Rozhodčí: Žďánský Zdeněk

 

Za TJ Sokol Krouna nastoupili: Zdeněk Knettig, Víťa Beniač, Jiří Jelínek, Láďa Zelenka, Slávek Mošner, Miloš Kyncl, Marek Tomášek, Josef Žejdlík, Jiří Šenkýř, Milan Broulík, Libor Pešek, Láďa Uchytil, Miloš Černý, Leoš Chlupáč

 

TJ Sokol Prosetín : TJ Sokol Krouna  1:3 (0:2)

 

K dalšímu utkání starých gard odjeli fotbalisté Krouny 27.4.2014 do Prosetína. Sestava Krouny bojovala s velkou absencí hráčů a nakonec k utkání odjela pouze s deseti hráči. Sestavu Krouny tedy doplnil hráč soupeře M. Brokl. Právě tento hráč otevřel skóre zápasu a poslal Krounu do vedení, když překonal domácího gólmana z přímého volného kopu - 0:1. Šance se střídali na obou stranách, ale další gól vstřelil obránce Prosetína, který si do vlastní sítě srazil střílený centr Milana Broulíka - 0:2. V druhém poločase se hráčům Krouny dařilo ještě lépe kontrolovat hru. Domácí ale nesložili zbraně a snížili na 1:2. Konečné slovo v zápase ale měli opět hráči Krouny, když Miloš Černý lišáckým lobem překonal domácího gólmana a uzavřel skóre utkání na konečných 1:3.

 

Branky: M. Brokl, Milan Broulík, Miloš Černý

Rozhodčí: Václav Třísko

 

Za TJ Sokol Krouna nastoupili: Leoš Chlupáč, Slávek Mošner, Víťa Beniač, Jan Vojta, Láďa Zelenka, Milan Broulík, Jiří Šenkýř, Libor Pešek, Miloš Černý, Láďa Uchytil, Martin Brokl

 

Další utkání staré gardy TJ Sokol Krouna se odehraje na domácím hřišti již tuto neděli 11.5.2014 od 14 hodin. Soupeřem bude stará garda TJ Sokol Prosetín.

 

Srdečně zveme všechny fanoušky!

 

Sportu zdar!

 

Pešek Libor

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.