Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
OKRESNÍ PŘEBOR MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK XV. A XVIII. KOLO

Krouna - V sobotu 10. 5. 2014 hrála naše mladší přípravka  zápas proti týmu z Načešic na domácím hřišti v Krouně.

 

Okresní přebor mladších přípravek XV. kolo

 

Krouna - Načešice

 

V úvodu utkání jsme byly fyzicky vyspělejšímu soupeři vyrovnaným protivníkem a dokázali jsme si vytvořit několik dobrých šancí na vstřelení branky. V průběhu hry jsme, ale spíše začali diskutovat o tom co je a co není faul, ztrácela se pozornost, přestávali jsme bránit a navíc se přestala dařit i rozehrávka. Nutno říci, že jsme se hlavně nedokázali vyrovnat s hrou do těla soupeře (který mimochodem hrál dobře i technicky). Jedinou trefu v tomto zápase zaznamenal Tom Nekvinda.  Naopak většina soupeřových branek padla po našich chybách při rozehrávce. Pozitivní je, že i za nepříznivého stavu jsme se proti dobrému soupeři pokoušeli o souboje jeden na jednoho a pořád  jsme zkoušeli rozehrávat od branky. Příště se musíme  více soustředit na naši hru než na debatu o faulech, i když přiznávám, že kluci a Agáta to neměli lehké.

 

Branky: 1x Tom Nekvinda

 

Zápasy byly odehrány v tomto složení: Ondřej Janko - Matyáš Pešek, Marek Bečička, Vojtěch Kyncl, Tomáš Broulík, Adam Pešek, Agáta Chlupáčová, Adam Bělský, Tomáš Nekvinda

 

OKRESNÍ PŘEBOR MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK XVIII. KOLO

 

V sobotu 24.5.2014 hrála mladší přípravka své zápasy v Dřenicích. Odehráli jsme dva zápasy. První zápas proti Načešicím a druhý zápas proti Dřenicím.

 

Krouna – Načešice

 

S Načešicemi jsme se utkali před 14 dni a utkání to bylo hodně nepovedené. Ale tento zápas byl úplně jiný. Kluci hráli jak o život, na každém byl vidět velký zájem o hru, každý si zkusil nějakou kličku (kličky se dařili více než jindy), o dost se zlepšilo  bránění a napadání rozehrávky. No prostě to byl zápas radost pohledět. Každý, kdo sledoval toto utkání, musel mít z předvedené hry radost.  Velkým pozitivem byl i fakt, že kluci si hráli svůj "vlastní fotbal", nikdo jím nemusel říkat, co mají dělat = prostě se rozhodovali samy a zkoušeli si věci z tréninku. Oba týmy daly stejný počet branek. Třikrát se v tomto zápase trefil střelec Tom Nekvinda.

 

Branky: Tom Nekvinda 3x, Marek Bečička 2x, Vojta Kyncl,  Áďá Pešek

 

Dřenice – Krouna

 

Pro kluky to bylo velice těžké utkání proti fyzicky vyspělejšímu týmu.  V prvním poločase jsme ještě stačili a pokračovali jsme ve hře předváděné proti Načešicím. Pak už, ale došly síly a Dřenice dokázali vyjádřit svojí převahu. Krásné individuální akce, po kterých padly branky, předvedli Áďa Pešek a Vojta Kyncl. A velkou pochvalu za velké nasazení a předvedenou hru v obou zápasech zaslouží Mára Bečička. Další pochvalu zaslouží i naši zadní útočníci Danda Pavliš a Maty Pešek, za to, že se nebáli dělat kličky a dávali pozor při bránění.  A když už jsme u chválení, tak pochvalu si zaslouží i Pája Nekvinda, který v brance zlikvidoval několik povedených střel a snažil se zapojovat do hry. Možná trochu moc pochval, ale kluci hráli fakt dobře a pochvalu si zasloužil každý, kdo byl na hřišti!

 

Branky: Vojta Kyncl,  Áďá Pešek

 

Zápasy byly odehrány v tomto složení: Pavel Nekvinda,  Matyáš Pešek, Marek Bečička, Daniel Pavliš, Vojtěch Kyncl,  Adam Pešek, Tomáš Nekvinda

 

No, a protože naše děti mají super rodiče, kteří jim zajistili nového kamaráda v podobě maskota psíka Sokolíka, tak si děti mohli zakřičet se Sokolíkem náš nový pokřik:

 

Dáme góla dáme,

sítě roztrháme,

fotbal máme všichni rádi,

jsme tu velcí kamarádí,

na tréninku makáme,

kličky si tu děláme,

KROUNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

Rodiče, díky za maskota! Kluci říkali, že hráli dobře, protože mají nového kámoše Sokolíka J

 

Na vysvětlení - v 16. kole jsme měli volno a 17. kolo bylo odloženo.

 

Vaňák Miloš ml.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.