Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SK CHRAST "A" - TJ SOKOL KROUNA "A" 2:2 ( 2:1 )

Krouna - V úvodu posledního utkání podzimní sezóny jsme měli mírně navrch. "Oživený" útok v podobě dua Černý - Bárta zlobil domácí obranu. Nejblíže ke skórování však měl Ondřej Holas. Jeho pohotová střela skončila na spojnici domácí branky. Otřepaná fráze nedáš, dostaneš se stoprocentně vyplnila chvilku poté. Útočníci Chrasti našli skulinku v naší obraně a nedůsledné bránění potrestali 1:0! Podobná situace se odehrála hned v zápětí. Po nedůrazném bránění se k míči dostal domácí útočník a střelou k tyči zvýšil již na 2:0! Naštěstí jsme dokázali snížit ještě do poločasu. Po akci z pravé strany se k míči dostal Honza Bárta, z první nacentroval před branku, kde byl nikým nehlídám Zdeněk Skala a hlavou poslal míč do domácí banky 2:1! První půle tedy skončila 2:1. Hodně zajímavá situace se odehrála při odchodu do kabin. Pavel Svatoň si chtěl "popovídat" s hlavním rozhodčím, který však proto neměl pochopení. Výsledkem byla druhá žlutá karta a pro nás hra o deseti v druhém poločase.

 

Do druhého poločasu jsme ale vlítli. Domácí jakoby vůbec nevěděli jak hrát proti deseti hráčům. Vyrovnání zařídila opět spolupráce Honzi Bárty a Zdeňka Skaly. Tentokrát si role nahrávač - střelec vyměnili. Zdeněk poslal dlouhý balón do vápna domácích, na který naběhl Honza a hlavou přehodil gólmana 2:2! Další branky už v tomto zápase nepadly a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 2:2.

 

Tímto zápasem pro nás skončila premiérová podzimní sezóna v okresním přeboru.  Ve 13. zápasech jsme získali 20 bodů, což pravděpodobně bude znamenat 8. místo v tabulce.

 

Fakta zápasu:

 

Branka:  Jan Bárta, Zdeněk Skala

 

ČK: Pavel Svatoň

 

Sestava TJ Sokol Krouna "A": L. Bárta,  M. Žďánský, M. Sodomka,  Z. Ducheček, M. Kulhavý , Z. Skala, O. Holas, M. Vaňák, P. Svatoň, J. Bárta, M. Černý

 

Vaňák Miloš ml.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.