Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
OKRESNÍ PŘEBOR MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK XXI. KOLO

Krouna - Dne 14. 6. 2014 odehrála mladší přípravka poslední zápasy sezóny 2013/2014 v Horním Bradle.

 

Zaječice – Krouna

 

Bohužel asi jedno z našich nejhorších vystoupení v sezóně. Až na výjimky, kluci nehráli vůbec aktivně, byla malá snaha získat míč, no prostě chyběla chuť hrát. Soupeře ze zaječic si s chutí zahrál a zastřílel (7 branek).  Za Krounu se o dvě branky podělili Áďa Pešek a Vojta Kyncl.

 

Branky: Áďa Pešek, Vojta Kyncl

 

Krouna – Horní Bradlo/Trhová Kamenice

 

Začátek zápasu nás zastihl opět nepřipravený. Než se kluci stihli rozkoukat, tak v naší brance byly už  tři "banány". Potom se kluci srovnali a začali předvádět opět svoji hru. K vidění bylo několik pěkných kliček a kombinací. Na některé výkony byla radost pohledět. Obrat v zápase zařídil Vojta Kyncl, který se trefil 5x. Další branky přidali Áďa Pešek (2x) a Ondra Janko (1x).

 

Branky: Vojta Kyncl (5x), Aďa Pešek (2x), Ondra Janko

 

Zápasy byly odehrány v tomto složení: Pavel Nekvinda, Matyáš Pešek, Ondřej Janko, Dan Pavliš, Tomáš Broulík, Vojtěch Kyncl, Adam Pešek

 

Shrnutí sezóny:

 

Kluci odehráli svoji první fotbalovou sezónu a patří jím velká pochvala. Kluci a Agátko díky!

 

Některé odehrané zápasy byly fantastické a někdy bylo těžké uvěřit, co děti na hřišti předvedly. Člověk jen nevěřícně kroutil hlavou a měl pěkný hřejivý pocit u srdce. Některé zápasy se nevyvedli, ale to je u dětí normální a musíme se s tím prostě smířit. Ještě se budu opakovat a připomenu, jakým směrem jsme se vydali. V tomto věku nejsou důležité výsledky, ale to, abychom se nebáli učit hrát fotbal. Asi není problém vyhrávat za cenu nákopů, odkopů do autů, neustálým radám dětem jdi tam, nahraj teď atd. ..., ale je toto správná cesta? Není lepší cesta je nechat, aby se učili "hrát" fotbal (a jen jim otvírali oči), nechat je zkoušet kličky, aniž by se museli bát, že dostaneme branku. Není lepší je nechat, aby se rozhodovali samy a pak se nechat překvapit co zase fantastického vymyslí ...? Když už v tomto věku někteří dokážou udivovat, co bude dál?

 

Ještě bych chtěl poděkovat všem, kteří umožňují, aby děti mohli hrát v Krouně fotbal. Díky Obci Krouna a TJ Sokol Krouna. Zvláštní poděkování patří rodičům, bez kterých by žádná přípravka fungovat nemohla!

 

Pro zájemce. Teď máme fotbalové prázdniny. Trénovat začínáme koncem Července (v úterý a pátek od 17:00), jestli máte zájem, neváhejte dorazit na trénink nebo mě můžete kontaktovat na tel. 737235095 nebo e-mail milosvanak@seznam.cz.

 

Vaňák Miloš ml.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.