Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
OSLAVY 70. VÝROČÍ ZALOŽENÍ FOTBALU V KROUNĚ

Krouna - V sobotu 16.8.2014 oslavili krounští fotbalisté a jejich příznivci 70.té výročí založení fotbalového oddílu v Krouně. Den plný sportu a zábavy začal již v 9 hodin ráno, kdy v přátelském utkání změřily síly fotbalové přípravky TJ Sokol Krouna s přípravkami týmu Mars Svratka.

 

Od 13 hodin už na děti čekala Sněhurka s trpaslíky. Trpaslíci si pro děti připravili několik sportovních a dovednostních disciplín, které když splnily, tak je na konci odměnila Sněhurka (vlastně hned dvě!) dárkovým balíčkem. Naše Sněhurky odměnily více než šedesát šikovných dětí!

 

Zároveň s dětským dnem probíhalo přátelské utkání starých gard. Hráči staré gardy TJ Sokol Krouna vyzvaly ke slavnostnímu zápasu starou gardu ze Studnic.

 

Foto: Kyncl Miloš a Vaňák Miloš

 

Od 17 hodin zahájili hráči TJ Sokol Krouna "A" svoji novou sezonu mistrovským zápasem okresního přeboru proti soupeři z Křižanovic. Zápasu předcházel slavnostní okamžik, při němž současný starosta TJ Sokol Krouna Libor Pešek, starosta obce Krouna Mgr. Pavel Ondra a sekretář okresního fotbalového svazu Jiří Richter předali několika bývalým představitelům Sokolu Krouna ocenění a drobný dárek za mimořádný přínos k rozvoji fotbalu a Sokola v Krouně. Ocenění převzali pan Josef Drahoš, pan Miloslav Štorek, pan Josef Kysilko, pan Blahoslav Brtek, pan Bohuslav Chaloupka a pan Josef Nadrchal (oba in memoriam).

 

Mimořádný zájem mezi návštěvníky vzbudila výstava fotografií, dokumentů, videí, dresů, pohárů a diplomů, které mapují historii krounského fotbalu a Sokolu Krouna.

 

Slavnostní den pokračoval do nočních hodin tancovačkou se skvělou kapelou Quattro. Součástí slavnostního víkendu byly již tradiční pivní slavnosti, na kterých mají naši návštěvníci možnost ochutnat několik známých značek piva a posilnit se několika chody dobrého jídla.

 

Závěrem bych chtěl poděkovat všem aktivním a pracovitým maminkám, kamarádům, fotbalistům a Sokolům, kteří nám pomohli celou akci připravit a přiložili ruku k dílu.

 

U příležitosti oslav přeji Sokolu Krouna do dalších let, aby vždy našel ve svých řadách dostatek obětavých členů, kteří svojí činností zajistí zdravý růst dalších generací sportovců a fotbalistů v Krouně.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Se sokolským Nazdar!

 

Pešek Libor, starosta TJ Sokol Krouna

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.