Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - SK RONOV NAD DOUBRAVOU 5:4 (1:4)

Krouna - Doslova infarktový zápas o přežití v přeboru viděli diváci v Krouně. Domácí chtěli od začátku hosty přehrát. Všechno probíhalo podle plánu, ve 12. minutě Černý otevřel skóre a domácí mohli přidat další branky, ale naopak se ve 20. minutě rozvlnila síť za zády bezmocného Janouška, kdy se Svoboda protočil mezi nedůraznými obránci a vyrovnal na 1:1. V krounské defenzivě se poté začali dít věci. Krouna během čtvrt hodiny po chybách v obraně a nedůrazu inkasovala ještě třikrát. Hosté proměnili vše do čeho kopli a všechny jejich branky, kromě samostatného úniku a přesného zakončení Svobody, byly výstavní trefy zpoza vápna.

 

 

Krouna to však nezabalila, po poločasové přestávce vyšlo z kabin úplně jiné mužstvo, domácí začali bojovat a chtěli ještě s výsledkem "něco udělat". Navíc když hned ve 47. minutě snížil z přímého kopu Bečička začalo se hrát téměř na jednu bránu. V 55. minutě po standartní situaci a nebezpečném dohrání balónu u tyče, při kterém se zranil Bečička, snížil hlavou střídající Vávra na 3:4 a hosté rázem nevěděli kde jim hlava stojí. Na ronovského brankáře se valil jeden útok za druhým. V 75. minutě vybojoval u postranní čáry ztracený míč D. Bělský předložil ho na vápně osamocenému Svatoňovi, který přesnou střelou do protipohybu vyrovnal. Krouna tak měla ještě čtvrt hodiny na totální obrat ve skóre, když už to ale vypadalo, že Ronov několik dalších velkých šancí přežil a odveze si bod, domácí nakonec přece jenom ještě strhli utkání na svoji stranu. D. Bělský v 88. minutě důrazně dohrál vybíhajícího Žítka, obral ho o míč a zakončil do prázdné branky, dokonal tak neuvěřitelný obrat a hrstka nejvěrnějších domácích fanoušků odstartovala vítězné oslavy.

 

Krouna tak zažila další infarktový zápas, tentokrát však oproti zápasu s Kameničkami v I. B třídě s pozitivním výsledkem pro domácí. Krounští fotbalisté po čtvrthodinovém kolapsu v poločase prvním, ve druhé půli předvedli velký, bojovný výkon ve všech řadách, dokázali do hry dát to potřebné co jim v posledních zápasech chybělo a výsledkem je divoký, ale zasloužený obrat na 5:4.

 

branky: 12. Černý, 47. Bečička, 55. Vávra, 75. Svatoň, 88. D. Bělský - 20., 28. Svoboda, 25. J. Žítek, 35. Filka

rozhodčí: Kykal - Šmaha st., Šmaha

diváků: 50

ČK: 88. P. Bělský

 

TJ Sokol Krouna: Janoušek - Z. Ducheček, Bečička (57. M. Ducheček), Holas, Bárta (52. Bouška) - P. Bělský, Vaňák, Svatoň, Černý (52. Vávra) - Charous, D. Bělský

 

SK Ronov: T. Žítek - Staněk, Ondrášek, J. Spěvák st., J. Spěvák - Kadlec (37. M. Spěvák) Filka, J. Žítek, Šmíd - Antoš, Svoboda

 

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk, TJ Sokol Krouna

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.