Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - SK STOLANY 0:1 (0:0)

Krouna - Krouna psychicky posílená obratem z úterního vloženého kola málem obrala favorita o body. Hosté byli po celé utkání lepším mužstvem, domácí hráli ze zabezpečené obrany a hrozili pouze z rychlých brejků. Stolany měly v první půli výhodu pokutového kopu, ale výborně chytající Janoušek střelu Dostála vyrazil.

 

Ve druhé půli domácí pokračovali v bojovném výkonu a pozorně bránili. Stolanské šance několikrát vychytal Janoušek. Krouna mohla paradoxně jít do vedení, ale Charousovi dvakrát po rychlém brejku scházel potřebný klid v koncovce. Když už to vypadalo, že domácí vybojují bod, rozhodl v 88. minutě Vácha, který nadvakrát, dorážkou z úhlu, s potřebnou dávkou štěstíčka zajistil pro Stolany tři body za nejtěsnější výhru 0:1.

 

Krouna v posledním domácím zápase podzimu předvedla bojovný, zodpovědný výkon postavený na dobré obraně a výborně chytajícím Janouškovi a favorit tak byl rád za vydřenou výhru, kterou zajistil v 88. minutě Vácha. Přestože hosté měli více ze hry a více gólových šancí mohli jít domácí naopak čtvrt hodiny před koncem do vedení a kdo ví jak by celý zápas dopadl. Nicméně Stolany nakonec celé utkání zvládly a díky zaváhání Skutče se vyhouply už na první příčku okresu. Krounu naopak tato prohra opět posunula na poslední místo a příští týden v neděli 9. 11. 2014 ji tak čeká v Zaječicích souboj o černého Petra okresu.

 

branky: 88. Vácha

rozhodčí: Havel - Kišš, Šmaha

diváků: 100

 

TJ Sokol Krouna: Janoušek - Kiričenko, M. Ducheček, Kulhavý (55. Bouška), Z. Ducheček - Vávra (55. Bárta), Vaňák, Černý, Svatoň, Bělský - Charous

 

SK Stolany: Tomáš - Růžička , Hluchník, Starý, Ceral - Kučera (55. Steiner), Vávra, Kuchta, Dostál (Jirásek) - Bakeš, Vácha

 

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk, TJ Sokol Krouna

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.