Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - TJ ŠTEFANIDES POLIČKA E 0 : 5

Krouna - V posledním 10. kole krajské soutěže jsme přivítali už jasného vítěze tohoto ročníku, tým TJ Štefanides Polička E. Do utkání jsme nastoupili bez omluvených hráčů prvních dvou šachovnic Hubeného a Štěpánka, naopak soupeř přijel v nejsilnější sestavě. Jelikož proti silnému soupeři nikdo z našich hráčů nepřekvapil, již okolo poledne bylo rozhodnuto a výsledek 0 : 5 byl jednoznačný.

 

V tomto ročníku Krajské soutěže jih, který byl kvůli snížení přepravní náročnosti hrán dvoukolově, ale jen o šesti družstvech, jsme skončili na posledním 6. místě se ziskem 2 bodů za pouhé dvě remízy. Našimi soupeři byla dvě družstva dvou velkých oddílů Poličky a Svitav a družstvo Němčic. Hráči těchto týmů pravidelně hrají ve vyšší soutěži. Přitom v některých zápasech nám chyběl k vítězství jen pouhý půlbodík, ale neměli jsme prostě štěstí. Dalším důvodem bylo i to, že se nám v žádném utkání nepodařilo nastoupit v nejsilnější sestavě, tj. včetně hráčů 1. a 2. šachovnice Pavla Hubeného a Zbyňka Štěpánka.  Nedařilo se také tradičním dlouhodobým oporám týmu,  kteří, ač odehráli nejvíce partií, měli oproti předcházejícím ročníkům nízkou úspěšnost / Vladimír Jirmásek 1,5 bodu z 10 možných, tj. 15 %, Josef  Netolický  1/8,  tj. 12,5 %, Jindřich Šenkýř 1/10 , tj. 10%.  Naopak příjemně překvapil a bodově vynikl Tomáš Dědič, který převážně na 5. šachovnici získal 5 bodů z 8 možných a dosáhl úspěšnosti 62,5 % a v hodnocení jednotlivců byl z našeho týmu nejlepší a celkově skončil na 11. místě. Lepší úspěšnost měli jen Pavel Hubený / 4/5, tj. 80%/ a Věra Profousová /2/3, tj. 66,7 %/. Zbyněk Štěpánek získal ze 3 zápasů 1,5 bodu a dosáhl tak úspěšnosti 50%. Podrobné výsledky celé soutěže i jednotlivců jsou uvedeny zde.

 

 

Výsledky 10. kola (215 KB)

 

Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům za odvedené výkony  a rodinným příslušníkům za pochopení pro jejich časově náročného koníčka. Velký dík patří také Obecnímu úřadu Krouna za dlouhodobé bezproblémové poskytování hrací místnosti.

 

Ing. Jirmásek Vladimír

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.