Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TJ SOKOL KROUNA - FK JUNIOR SKUTEČ 1:0 (0:0)

Krouna - Krouna se v derby zápase poprvé v sezóně mohla spolehnout na všechny hráče a chtěla konečně po serii čtyř proher potěšit oko krounských příznivců. Domácí v úvodu přežili dvě velké šance Skutče, kdy nejprve dalekonosná střela Rosůlka nadělala obrovské problémy Chlupáčovi, ale vyražený míč po dorážce nemířil mezi tři tyče. Ve druhé šanci hostů, po rychlém brejku z levé strany a hlavičce Cinka se míč otřel pouze o břevno, a tak i po čtvrt hodině hry byl stav 0:0. Poté už byli krounští fotbalisté vyrovnaným soupeřem a vytvářeli si brankové příležitosti. Zejména šance Kulhavého ze 30. minuty měla gólové parametry.

 

V úvodu druhé půle byli jasně lepší domácí, vlétli na svého soupeře, měli územní převahu, dostávali se do zakončení a při gólové hlavičce D. Bělského a dorážce Zelenky, zachránila hosty tyč. Rozhodující akce utkání tak přišla v 55. minutě, kdy Bouška výborně odebral hostům míč, prešel přes dva hráče, přihrál P. Bělskému a následnou gólovou přihrávku s přehledem zakončil Charous. Krounští fanoušci si tak konečně po 235. minutách zakřičeli "gól". Domácí záhy mohli přidat druhou branku, nicméně obrovské šance Charouse a dorážejícícho D. Bělského neuvěřitelně zachránil brankář Hrubý. Hosté se poté snažili o vyrovnání, ale pozorná krounská obrana je do vyložených šancí nepouštěla, a tak opět mohlo udeřit na druhé straně, nicméně střídající Janoušek v samostatném úniku nedokázal prostřelit brankáře Hrubého. V závěru ještě Krouna přežila i přímý kop Rosůlka a domácí tak v zajímavém zápase a zodpovědném výkonu po zásluze slavili tři body za hubenou, ale důležitou výhru 1:0.

 

branky: 55. Charous

rozhodčí: Krejska - Jeřábek, Starý

diváků: 90

 

TJ Sokol Krouna: Chlupáč - Ducheček, Kulhavý, Vaňák, Bouška - Zelenka, Svatoň, Stodola (46. Daněk) - D. Bělský (80. Janoušek), P. Bělský, Charous (71. Vávra)

 

FK Skuteč: Hrubý - Bačkovský, Vít, Škorpík, Odehnal (67. Sysel) - Talácko, Rosůlek, Langer (46. Šmaha), Kubík - Cink (46. Filipi), Urban

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.