Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
DALŠÍ SÉRIE PROHER FOTBALISTŮ TJ SOKOL KROUNA "A"

Krouna - Prvním jarním kolem začala o uplynulém víkendu i druhá část sezony 2015/2016 pro fotbalisty TJ Sokol Krouna "A", a to prohrou na hřišti Svídnice 2:4 (1:2).

 

TJ Sokol Krouna poskytl informace z rozehrané sezóny po dlouhé době (naposledy se tak stalo 2.10.2015). A tak věřme že další informace zde naleznete i do budoucna v krátké době.

 

TJ Sokol Krouna - TJ Sokol Holetín  2:3 (1:2)

 

branky: 42. P. Bělský, 62. Svatoň - 5., 18. Chmelík, 69. Zdražil

diváků: 120

rozhodčí: Baťa - Gála, Novák

 

TJ Sokol Krouna: Janoušek - Z. Ducheček, Kulhavý, Bouška (46. Daněk), Stodola - D. Bělský, P. Bělský, Vaňák, Zelenka - Charous, Svatoň (77. Vávra)

 

TJ Sokol Holetín: Žejdlík - Černý, Novák, Vondráček, Zdražil - Pilař, Beneš, Ceral, Chmelík (89. Plachý) - Vacek, Wasserbauer

 

Domácí nezvládli úvod utkání, kdy se po zbytečném faulu trefil krásně z úhlu z přímého kopu Chmelík. V 18. minutě krounští zadáci nedokázali z vápna odkopnout jednoduchý balon a opět dotírající Chmelík zvýšil na 0:2. S Krounou to tak po 20. minutách vypadalo bledě. Domácí jsou však na na podobný průběh utkání už zvyklí a zápas nezabalili. Odměnou jim byla snižující branka P. Bělského z dlouhého autu ve 42. minutě.

 

Krouna vstoupila do druhé půle s viditelnou snahou zvrátit nepříznivý vývoj a byla v úvodu druhé půle lepším mužstvem. Aktivní hra přinesla své ovoce v 62. minutě, kdy po ruce v pokutovém území z penalty vyrovnal Svatoň. Domácí poté chtěli otočit vývoj utkání, bohužel opět doplatili na vlastní nepozornost a po rohovém kopu na zadní tyči osamocený Zdražil vrátil hostům vedení. Krounští fotbalisté už bohužel vyrovnat nedokázali ani ze závěrečného závaru. V utkání, kterému by více slušela remíza tak všechny body odvážejí hosté, zejména opět kvůli hrubým chybám v domácí obraně.

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

TJ Sokol Krouna - Sokol Prosetín  0:3 (0:2)

 

branky: 10., 32., 67. (P) Marek

diváků: 100

rozhodčí: Malivánek - Kostka, Vařejčko

 

TJ Sokol Krouna: Janoušek  - Ducheček, Kulhavý, Bouška, Talácko (40. Daněk) - D. Bělský, Stodola (72. Janko), P. Bělský, Zelenka - Svatoň, Charous (56. Vávra)

 

SK Sokol Prosetín: Hlouš - Slavík (26. Černý), Šikl (67. Spilko), Kulháň, Vodvárka - A. Šafránek, Haman, Ročňák (77. Šimon), Novotný - F. Šafránek, Marek (85. Nežádal)

 

Hosté byli od úvodních minut lepším mužstvem a po nedůrazném odkopu domácích šli už v 10. minutě do vedení. Druhou branku přidali ve 32. minutě, kdy z krounské standartní situace a následném nákopu Prosetína utekl od půlky nejlepší hráč utkání Marek a zvýšil na 0:2.

 

Domácí ve druhé půli mohli utkání zdramatizovat, neboť hlavička Charouse z 60. minuty se od břevna odrazila viditelně za brankovou čáru, nicméně rozhodčí branku, kterou viděli snad všichni kromě něho neuznal. Agilní mladík Marek pak z penalty v 67. minutě dovršil hattrick. Utkání už se poté v podstatě jen dohrávalo. Domácí se čestného úspěchu nedočkali ani po krásné ráně Janka, která skončila na břevně. Krouně kontaktní branka nebyla uznána, hosté však byli lepším mužstvem a tak si po předvedeném výkonu po zásluze odvážejí všechny body za výhru 0:3.

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.