Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
TATRAN MIŘETICE A - TJ SOKOL KROUNA A 4:0 (1:0)

Krouna - Utkání hrané na nerovném terénu přineslo nepříliš pohledný, spíše bojovný fotbal s mnoha nakopávanými balóny na obou stranách. Plány hostí na dobrý výsledek se začaly bortit už ve 14. minutě, kdy do té doby dobře hrající T. Daněk v důrazném souboji o míč špatně došlápl a byl odvezen rychlou záchrannou službou do nemocnice s podezřením na přetržené kolenní vazy. Nezáživný první poločas bez výraznějších šancí na obou stranách rozhodl po sporné, neodpískané ruce při zpracování krásnou střelou z dálky T. Řezníček.

 

branky: 39., 90. T. Řezníček, 55. Bureš, 70. Doležal

rozhodčí: Vávra - Doudová, vašek

diváků: 120

 

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako půle první. Hrál se bojovný fotbal s mnoha nakopávanými míči. Domácí byli aktivnější a po druhé se prosadili z rohu v 55. minutě, kdy si nejvýše naskočil Bureš a zvýšil na 2:0. Hosté poté zkusili hru otevřít a hráli pouze na tři obránce, nicméně žádnou šanci si tři útočící hráči vpředu nevytvořili, a tak se opět prosadily Miřetice z rychlého brejku a zvýšily už na 3:0. Po této brance Krouna ztratila veškeré naděje na bodový zisk, hrála opět na čtyři obránce, nicméně díky průběžnému skóre, ale i díky dalším vynuceným střídáním obránce Boušky a D. Bělského byly v hostující obraně doslova okna a téměř každý útok domácích přinesl brankovou příležitost. Skóre uzavřel v 90. minutě z rohu přesnou hlavičkou a svoji druhou brankou T. Řezníček. Konečný výsledek mohl skončit i vyšším rozdílem.

 

Hosté byli Miřeticím soupeřem pouze do 70. minuty, i když se závěr utkání po třetí brance v podstatě pouze dohrával a sestava Krouny musela být během utkání několikrát "přeházena", tak hosté konec zápasu nezvládli a dopřáli Miřeticím "výkladní okna" ve své obraně. Krounští fotbalisté tak po další prohře musejí zkonsolidovat všechny síly na nadcházející sobotní utkání o šest bodů s posledním Vítanovem.

 

Tatran Miřetice A: Alinče - Hájek, L. Sokol (48. F. Sokol), P. Řezníček, Hron - Doležal, Kopecký, Bureš, Najman (73. Procházka) - T. Řezníček, Polívka

 

TJ Sokol Krouna A: Janoušek - Ducheček, Kulhavý, Daněk (14. Talácko), Bouška (60. V. Vávra) - D. Bělský (68. P. Vávra), Vaňák, P. Bělský, Zelenka - Charous, Svatoň

 

Tabulka - Elberry s.r.o. Okresní přebor dospělých

 

 

Ing. Bukáček Zdeněk

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.