Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
POZVÁNÍ NA FESTIVAL SETKÁNÍ HLINSKO 2016

Hlinsko - Vážení a milí přátelé, na začátku září zahájíme již osmý ročník Festivalu hudby a výtvarného umění "Setkání Hlinsko 2016", který každoročně pořádá Centrum Jana XXIII. v Hlinsku. Jeho nabídka opět je originální a zajímavá.

 

Celý jeho program najdete pod tímto textem.

 

V neděli 4. září 2016 navštíví Hlinsko nadžánrová kapela Ensemble FLAIR z Moravy, jež je výjimečná spojením hudby vážné a hudby lidové, s prvky moravského, maďarského a rumunského folklóru, vše pod vedením a aranžmá vynikajícího cimbalisty Jana Rokyty. Koncert se uskuteční v kostele Narození Panny Marie v Hlinsku v 15 hod. Vstupné 150,- Kč, děti do 14 let zdarma. Za každé dvě zakoupené vstupenky dostanete třetí zdarma J

 

V neděli 18. září 2016 se setkáme s židovskou hudbou v podání dvou violoncellistů – doc. Jiřího Hoška a jeho dcery Dominiky Weiss Hoškové, výrazných osobností současného interpretačního umění doma i v zahraničí. D. Weiss Hošková studuje na Jeruzalem Academy of music, oba jsou laureáti mnoha violoncellových soutěží. Koncert violoncellového dua uslyšíme opět v kostele Narození Panny Marie v Hlinsku v 15 hodin. Vstupné 100,- Kč, děti do 14 let zdarma.

 

Festival zakončí výstava "Cesty a návraty", kde se setkáme s citlivě, ale ne sentimentálně laděnými obrázky brněnské výtvarnice a architektky Magdaleny Říčné. Součástí vernisáže bude jako vždy výtvarná dílnička pro děti. Na vernisáž výstavy srdečně zveme širokou veřejnost do Centra Jana XXIII. na sídlišti v Hlinsku v neděli 25. září 2016 ve 14 hod. Odpolední program budou hudebně doprovázet žáci ze ZUŠ v Hlinsku.

 

Festival se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Pavla Šotoly, zodpovědného za sociální věci a neziskový sektor a za finanční podpory Města Hlinska. Děkujeme za finanční podporu také všem sponzorům a srdečně zveme všechny, kteří se chtějí zastavit, potěšit se a "setkat se" ...

 

Přehled Festival setkání Hlinsko 2016 (1,095 MB)

 

Za všechny spolupořadatele z Centra Jana XXIII. v Hlinsku Vás srdečně Lída Pavlišová

 

Teplá Ivana

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.