Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SVATOVÁCLAVSKÝ JARMARK A SELSKÝ TRH 2017 V HLINSKU

Hlinsko - Blíží se podzim a s ním i poslední akce Duhového léta, kterou je Svatováclavský jarmark. Ve čtvrtek 28. září 2017 od 9 hodin mohou návštěvníci přicházet do památkové rezervace Betlém a k ní přilehlé části za řekou Chrudimkou, kde  na ně již bude čekat přes sto stánků s nejrůznějším zbožím. Od tradičních řemeslných výrobků, přes spoustu ručně vyráběných věciček, občerstvení až po podzimní kvítí. Dobrá káva nebo čaj bude lákat k ochutnání, jakož i naše hlinecká medovina nebo sladký, skořicí vonící trdelník. Hledáte dárek pro své milované nebo nějakou dekoraci do svého příbytku? I Vás jistě potěší široký sortiment, který na jarmarku naleznete.

 

Pro zvětšení klikněte myší na obrázek

 

Těšit se můžete i na doprovodný program, který letos přivábil účinkující zdaleka. Mimo již tradičních vystoupení Folklorního souboru Vysočan, dětského folklorního souboru Vysočánek, pohybového studia Sluníčko a SVČ Pohoda a Pohoda Cool, uvidíte i nové umělce. Představí se Vám hudební skupina z dávných časů Gnomus, zpívající středověké a historické písně. S pohádkou dorazí Komedianti na káře, kteří nám ukáží i kejklířské vystoupení a jejich kejklířská dílna bude k dispozici každému, kdo by se chtěl naučit žonglovat. Nouze nebude i o napínavé vystoupení a to šermířský souboj skupiny historického šermu Bellatores s názvem Pirátský poklad. Čeká na Vás kapitán lodi, vzpoura a samozřejmě poklad, z kterého mohou svůj podíl získat i děti. Pobaví se malí i velcí návštěvníci. Piráti připravili i soutěže pro děti, aby zábava a soutěžní duch proudil naším jarmarkem. Máte rádi staré písničky a zvuk flašinetu? Pak právě pro Vás tu bude celý den hrát flašinetář, který vyloudí ze svého nástroje uchu lahodící tóny.

 

 

Program - Svatováclavský jarmark 2017 (1,7 MB)

 

Ukončení akce je plánováno na 17 hodinu, kdy se oficiálně rozloučíme s letošním Duhovým létem.

 

Srdečně zveme všechny z blízkého i dalekého okolí, aby s námi strávili příjemný den mezi roubenými chaloupkami v Hlinsku.

 

Plisková Petra, manažer cestovního ruchu Hlinsko

 

Teplá Ivana

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.