Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
LYŽAŘSKÝ VÝCVIK VII. TŘÍDY - DAŇKOVICE, ÚNOR 2019

ZŠ Krouna - Dne 11.2.2019 jsme se v počtu 21 žáků sešli před školou, abychom naložili naše zavazadla a lyže do auta, které je odvezlo do penzionu Selský dvůr v Daňkovicích. Poté jsme šli na autobus. Dojeli jsme až do Sněžného, kde jsme měli krátký rozchod. A pak už hurá do Daňkovic. Téhož odpoledne, když jsme už byli všichni ubytovaní, jsme vyrazili na naše první společné běžkování. To jsme se učili takové základy a jezdili jenom po fotbalovém hřišti. Kolem čtvrté hodiny byla svačina, po které jsme šli ještě sjíždět kopec na kluzáku, a pak jsme mířili na večeři. Každý večer jsme měli nějaký zábavný týmový program v klubovně. Poté následovala večerka.

 

Foto: Mgr. Broulíková Jitka

 

V úterý jsme začali pořádnou snídaní. Docela hodně sněžilo, a tak jsme šli na lyže až o půl hodiny později. Po obědě jsme byli buď na pokojích, nebo hráli ping pong či flašku v klubovně. O půl druhé jsme opět vyrazili na běžky. Večer jsme vyráběli tabulky na body.

 

Ve středu dopoledne jsme se rozdělili na 2 skupinky. Jedna jela s paní učitelkou Broulíkovou na projížďku po lesích a druhá zůstala s paní učitelkou Sádovskou na kopci za penzionem. Odpoledne jsme vyrazili do Sněžného. Tam jsme se stavili do cukrárny a nakoupili si nějaké mlsání.

 

Ve čtvrtek odpoledne jsme si udělali závod, abychom zjistili, jak se naše dovednosti v lyžování posunuly. Večer už někteří balili svá zavazadla. V pátek 15. 2. 2019 ráno jsme opět vše naložili do auta. I když jsme tam všichni chtěli ještě zůstat, museli jsme jít do Sněžného, odkud jsme jeli do Svratky. Tady jsme asi hodinu čekali. Pro některé z nás si sem přijeli rodiče. Zbytek pokračoval do Hlinska, kde jsme si zašli na oběd. No a z Hlinska už do Krouny. Na lyžích jsme se dost zlepšili, byl to nezapomenutelný zážitek a na celý týden velice rádi vzpomínáme. Hodně jsme se zde stmelili. Určitě bychom si to rádi zopakovali.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Náplavová Tereza, Bartošová Aneta

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.